Deligracy a YouTube-on

Egyik visszatérő posztunk a YouTube ajánló, ahol olyan csatornákat igyekszünk a figyelmetekbe ajánlani, amelyek valami miatt kiemelkedőek, vagy legalábbis érdekes tartalmat gyártanak. Mai posztunkban az egyik legnépszerűbb csatornát mutatom be nektek, amely nem más, mint Deligracy szuper Simses csatornája, amely lassan már 600.000 követőt tudhat magáénak. Ha kíváncsiak vagytok, miért is érdemes követni őt, olvassatok tovább! 🙂

Szerintem az egyik legfontosabb dolog a Simses csatornáknál, hogy ne csak gameplay és építős/lakberendezős videókat tartalmazzon, de ugyanúgy segítsen is más simmereknek. Éppen ezért örültem meg nagyon, amikor egy olyan egyszerű, mégis talán alapnak számító videóba botlottam itt, mint a Sims 4 bemutatása kezdő játékosoknak.

Hiszen nem várhatjuk el mindenkitől, hogy a kezdetektől fogva értsen mindent. Ráadásul a Sims 4 kezelése – saját tapasztalatból mondom – még a tapasztaltabb játékosoknak is okozhat némi fejtörést. Persze, csak megszokás kérdése. 🙂

Ha pedig azon gondolkodnál, hogy vajon hogy és mit is éri meg megvásárolnod, akkor ezen a csatornán erre is találhatsz egy megfelelő videót. Persze, némi angoltudás szükséges ehhez is.

Ha pedig további tippekre lennél kíváncsi, azokból is bőven találhatsz. Legyen szó akár a kapcsolatok fejlesztéséről vagy épp az iskolai érdemjegyek könnyű javításáról. Ráadásul viszonylag rövid videókról beszélünk, úgyhogy gyorsan megtudhattok sok fontos információt.

Természetesen itt is kiemelkedőek az építős és lakberendezős videók. De nem csak a most olyan népszerű Sims 4-hez, hanem a korábbi Sims 3-as szériához is találhattok tartalmat. Elég sok közül böngészhettek, úgyhogy megéri körbenézni. Az én két kedvencem pedig talán ez a tengerparti ház valamint a kis starter ház, ami tökéletes egy új sim családnak.

A Sims 4 kedvelők is találhatnak igencsak kedvükre való házakat, hiszen több mint száz építővideóból szemezgethettek. Akár starter házakat kerestek, akár valami nagyszabásút, itt biztosan találtok inspirációt.  Sőt, akár még egy igazi karácsonyi mézeskalácsház építését is megtekinthetitek, amelyet bár megenni nem lehet, de simekkel belakni, igen.

A City Living megjelenésével pedig már apartmanokat és penthouse-okat is építhetünk a Sims 4-ben, és néhány ilyen videót is találhattok itt. Nekem talán az itt látható „Fancy Apartment” nevű lakás a kedvencem, mert nemcsak egy igazi otthont épített fel, de mindezt szuper stílussal. Úgyhogy csekkoljátok!

Remélem, felkeltettem a kíváncsiságotokat, és tovább böngésztek ezen a szuper YouTube csatornán, akár tippek, akár vélemények, akár házak érdekelnek titeket. 🙂