Hatty Sims a YouTube-on

Korábban már mutattam egy igencsak sikeres YouTube csatornát, ahol megannyi érdekességet találhattok, és úgy gondoltam, ezúttal egy másikat is bemutatnék. Ezúttal egy Hatty nevű youtuber és simmer Hatty Sims [Hatsy] nevű csatornáját mutatom be, ami szerintem az egyik legjobb Sims 4-el foglalkozó csatorna. A fő érdekesség, hogy nem használ egyedi tartalmakat, így minden kreálmányát – amelyeket a Sims 4 Galériába tölt – bárki bátran használhatja is onnan.

Úgy vettem észre, hogy a legtöbb YouTube-on alkotó emberke, főként egyszerűbb házakat épít. Ez esetben az egyszerűt, úgy értem, hogy hétköznapi, legyen szó lakó vagy közösségi telekről. (Persze nyilván akad kivétel.) Itt azonban igazi kánaán várja azokat, akik ennél különlegesebb telkekre vágynak. Még ha valaki olyan is, mint én, hogy csak nézegeti ezeket az épületeket. De példának okáért mit szólnátok egy Sims 4-ben épített Roxforthoz?

Vagy akár a Jégvarázsból ismert Elsa királynő csodás jégkastélyához?

Ha kíváncsiak vagytok, milyen fantasztikus alkotások kerültek még ki erre a csatornára, kattintsatok tovább. 🙂

A Harry Potter és a Jégvarázs mellett persze egyéb, filmekhez kapcsolódó kreálmányokat is találhattok itt. Nem tudom ki ismeri például a Vándorló palota című filmet. (Ha valami csoda folytán, még nem találkoztatok vele, akkor kaptok rá tőlem egy ajánlást. Megéri.) Mindenesetre a filmben található szó szerinti vándorló palota is tiszteletét teheti a Sims 4 játékunkban.

Vagy ha inkább a vizeken vándorolnátok, arra is van tippem. Ugyanis mindenki kedvenc kalózának, Jack Sparrow-nak hírhedt hajója, a Fekete gyöngy is elkészült ezen a csatornán.

És akkor még ott van az a nem elhanyagolható dolog sem, hogy egy Sims 4-ben készült Deres is készül, amit szerintem egy Trónok harca rajongónak sem kell bemutatnom.

De azért persze egyéb dolgok is épültek már Hatty által. Én kifejezetten szeretem a közösségi épületeit. Szerintem fantasztikus dolgokat épít. Személyes kedvencem a Rue D’ Annecy fantázianévre hallgató étterem, vagy a Rainforest Café, amely hű az elnevezéséhez. De az alábbi lejátszási listában a többi közösségi telkét is megnézhetitek.

De persze nem lehet teljes a lista a lakótelkek nélkül sem. Én magam nagyon szeretek ilyenekből inspirálódni, és megfigyelni, más hogyan alkot meg egy-egy házat. Úgy gondoltam megmutatom az én két kedvencemet, de persze az összes többibe is érdemes belenézni. 🙂

Remélem, ettől a kis válogatástól kedvet kaptatok ti is a házépítéshez vagy akár további videók böngészéséhez. Ezt a csatornát bátran ajánlom, mert egytől-egyig fantasztikusak az alkotások, és igazi gyöngyszemekre bukkanhatunk. 🙂