Kedvenc Sims 2-es lelőhelyeink #1

Korábban már összegyűjtöttük néhány kedvenc Sims 4-es lelőhelyünket, és most úgy döntöttem, ideje néhány Sims 2-es oldalt is ajánlanom. Mert, habár már lassan a 14. életévét tapossa a játék, még mindig akadnak rendkívül tehetséges és kitartó alkotók, akik napról-napra egyre szebb és menőbb cuccokat alkotnak.

A folytatásra kattintva két kedvenc egyedi tartalom készítőmet mutatom be (a sok közül), ti is töltsetek le tőlük bátran! 🙂

Egyedi tartalmas lelki társam

Ki is lehetne az első bemutatott, ha nem cc buddy-m, MDP. Egy különös véletlen (vagy minket ismerve lehet, hogy nem is véletlen) folytán osztottuk ki egymásnak ezt a titulust, ugyanis észrevettük, hogy sokszor használjuk fel / színezzük át / fejlesztjük tovább egymás egyedi tartalmait.

A Sims 2 CC tag alatt lehet megtalálni a letöltéseit. MDP fő profilja ruhák konvertálása Sims 4-ből Sims 2-be. Nagyon sok szuper cuccot varázsolt már át egyik játékból a másikba, úgyhogy azokat mindenképp érdemes végigböngészni! Ezen kívül hajakat is szokott átszínezni, házakat és tárgyakat is alkotott már, szóval elég sokrétű letöltésekkel rendelkezik!

Ha pedig valaki sztorikra is vágyik, még azt is találhat MDP oldalán, személyes kedvencem az Alternate Universe című történet!

Ha szomszédság dekoráció, akkor Criquette

Amennyiben valaki már régebben is böngészte a Mod The Sims oldalt, a szomszédság dekorációk szekcióban sűrűn találkozhatott Criquette nevével. Az alkotó néhány évre visszavonult, azonban tavaly ismét belevetette magát az egyedi tartalom gyártásba, a Sims 2-es játékosok nagy örömére!

Szóval ha szuper szomszédság dekorációkra vágyunk, mindenképpen érdemes rápillantani a régi Mod The Simses letöltéseire, valamint az új simblr-ére is. Hiszen olyan szuper cuccokat találhatunk, mint buszok, hajók, éjjel világító épületek és lámpák, jelzőtáblák, vagy éppen kerítések. Tehát nagyjából mindent, ami a szomszédságunk minél élethűbbé tételéhez szükséges!

Ezután már csak képzeletünk szabhat határt a dekorálásban!


Röviden ennyi lenne ennek a két tehetséges alkotónak a bemutatása. Böngésszetek és töltögessetek bátran a cuccaik közül! 🙂