Sims Magazinok a nagyvilágból

Sokáig gondolkodtam, hogy következő posztomkor mit is hozzak nektek, ami érdekes lehet számotokra. Egy héttel ezelőtt teljesen véletlenül jött szembe a válasz, amikor is a neten böngészve egy igencsak igényes Sims Magazinra bukkantam. Találkoztam már ezelőtt is hasonlókkal, sőt emlékszem egyszer még a mi terveink között is szerepelt egy saját simses magazin létrehozása, de akkor még nem jutott eszembe illetve nem is volt felület, ahol írhattam volna róluk. No de ami a lényeg, hogy habár biztosan vannak olyanok, akiknek mai posztommal nem mutatok újat, de kötelességemnek érzem, hogy ilyen színvonalas munkákat megosszak a magyar sims közösséggel is, mert úgy vélem, ezeket mindenkinek látnia kell.

1. SF MagazineAtlanta, Egyesült Államok

Nyelv: Angol

Játék: Főként Sims 3, az újabb kiadásokban Sims 4

A magazin első száma hét évvel ezelőtt látott napvilágot és egészen 2015-ig folyamatosan jelentek meg új számai. Központi témája főként a divat és az építészet volt, de rendszeresen közöltek interjúkat közismert CC készítőkkel. S bár a magazint nem szponzorálta az EA, mégis olyannyira színvonalas volt a magazin, hogy hivatalos oldal is felfigyelt. Facebook oldalukon többször megosztották a magazin új számát. Véleményem szerint elképesztően igényes magazint hozott össze a szerkesztőgárda, és nem is kérdéses mennyire sok munkájuk lehetett egy-egy szám elkészítésében. Habár a magazin angol nyelvtudást igényel, ettől függetlenül nyugodtan fellapozhatják azok is, akik ennek hiányában vannak. Ami szerintem még leginkább a pozitívumai közé sorolható, hogy minden egyes ruha, haj, póz, tárgy stb amit csak látunk a magazin végén linkekkel elérhető, így ha bármi megtetszik, csak kikeresitek hátul a megfelelő oldalszámot és akár be is szerezhetitek saját játékotokba.

A lap számait ezen a linken érhetitek el: https://issuu.com/sf_magazine

2. New LineOroszország

Nyelv: Orosz

Játék: Sims 3 és Sims 4

Első száma 2012-ben jelent meg, legutóbbi száma 2017 őszén jelent meg, ami biztató hiszen valószínűleg számíthatunk még idén is új kiadásokra. A lap igazából minden területet lefed, hiszen a divattól kezdve az egyedi tartalmakon és az építészeten át egészen a sztorikig minden megtalálható benne. Szerkesztői az egyik legnagyobb orosz simses oldal a Sims-New szerkesztői/írói is, és tulajdonképpen a lap az oldal hivatalos magazinja. Akárcsak maga az oldal, az újság nyelve is orosz, ami némiképp azért megnehezíti a megértést, de mindenképpen megéri vetni egy pillantást a gyönyörű képekre, illetve igencsak hasznos egyedi tartalmak linkjeit is megtalálhatjátok az újságban.

A lap régebbi számait itt találjátok: https://issuu.com/simsnewline

Legújabb kiadásokat pedig itt: http://sims-new.my1.ru/forum/49-1699-1#395153

3. Sims VitaSpanyolország

Nyelv: Spanyol

Játék: Sims 4

A magazin három évvel ezelőtt indult, és akárcsak a New Line-nál, itt is egy simses oldalhoz köthető tevékenységük, ami nem más, mint a SimsVita. Fő témája az építészet és a divat, de tippeket is olvashatunk benne. Az előző lapokhoz képest csak Sims 4-gyel operál. Szintén hihetetlenül igényes magazin, mindenképpen kukkantsatok bele.

Itt tudjátok elérni: https://www.simsvita.com/revista/

4. All United MagazinMagyarország

Nyelv: Magyar

Játék: Sims 2, Sims 3, Sims 4

Igen bizony mi magyarok sem maradunk le, hiszen kicsiny hazánkban is bukkanhatunk simses kincsekre. Az All United magazin habár még gyerekcipőben jár, hiszen még csak egy kiadáson van túl, azért reménykedünk benne, hogy 2018-ban is meglepnek minket a készítők egy újabb kiadással. A magazin az előbb említettekkel ellentétben nem egy oldalhoz, hanem egy Facebook csoporthoz köthető. Készítői a csoport adminisztrátorai, és bátran jelenetem ki, hogy igencsak igényes munkát adtak ki a kezeikből a csoport tagjai nagy örömére. A lap minden simses témát lefed. Megtalálható itt hír, tipp, játékteszt lakberendezési ötletek, házépítés, egyedi tartalom ajánló, interjúk. Szóval, ha még nem vagytok tagok sürgősen csatlakozzatok és kukkantsátok meg a magazint.

 A magazint itt tudjátok megtekinteni:

 https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.1531521110200871&type=3

Nos a felsorolt négy magazin csupán az én személyes kedvencem, akadnak még bőven mások is. Íme még néhány:

Ismertétek már ezeket a magazinokat? Melyik tetszett a legjobban? Véleményeteket várjuk akár itt akár chaten! 🙂