City Living trailer és leírás

Nagy várakozások előzték meg a következő nagy kiegészítőt, ami végül a City Living elnevezést kapta. Számos kiszivárogtatott információ előzte meg a hivatalos bejelentést, de a mai nap folyamán végre megjelent az első hivatalos trailer is:

További információkat a továbbkattintás után olvashattok. 🙂

A videóból úgy tűnik, hogy egy felhőkarcolókkal, apartmanokkal és magasvasutakkal tűzdelt, teljesen új várost, San Myshuno-t kapjuk meg! 😀

Az előzetesen kiszivárgott információkból sok minden igaznak bizonyult. A városban megjelennek az új NJK turisták, simjeink részt vehetnek kulturális fesztiválokon, ahol egzotikus ételeket kóstolhatnak, valamint akár erőspaprikaevő versenyen is összemérhetik tűrőképességüket a többi simmel! A hírek szerint öt különböző fesztivált is kapunk, ahová simünk kiruccanhat! 🙂

A videóban feltűnik egy politikus is, tehát az új karrierről szóló pletykák sem voltak alaptalanok. Azonban ha simünk nem megfelelően végzi munkáját, tüntetők jelenhetnek meg! Ezen kívül még két új karriert kapunk, a Critic (kritikus) és Social Media. Kíváncsi vagyok, hogy ezek milyen lehetőségekkel kecsegtetnek!

Továbbá az utcán rengeteg érdekes emberrel is találkozhatunk: graffitizők, utcazenészek, élő szobrok tarkítják városunk köztereit. A sportos simek a kosárlabdapályán bizonyíthatják tehetségüket, a jó hanggal megáldottak pedig megpróbálkozhatnak a karaoke-val! Csak nehogy közfelháborodás legyen a vége! 😛

Természetesen az egyik legnagyobb újítás az apartmanok, penthouse-ok megjelenése. Számomra nem derült ki, hogy több családdal is játszhatunk-e egy apartmanon belül, de valószínűleg a penthouse-t magunk építhetjük majd meg az épületek tetején! Azonban a városi életnek hátulütői is vannak, például amikor hirtelen elmegy az áram, vagy lehetetlenség pihenni a hangoskodó szomszédoktól!

Az új város pedig lélegzetelállító panorámával rendelkezik! Főként, ha még a tűzijátékot is megcsodálhatjuk közben!

A videó megnézése közben több új ruhát és frizurát is felfedeztem, többek között indiai népviseleteket is, tehát ebből sem lesz hiány!

Amint pedig a videó végén láthatjuk, a hivatalos megjelenési dátum Amerikában, november elseje! Valószínűleg nálunk pár nappal később válik majd elérhetővé, a hírek szerint november 3-án.

A délelőtt megjelent képeket immár teljes valójukban megcsodálhatjátok a posztban, továbbá egy új render kép is megjelent, a PekeSims oldalán.

Titeket is felcsigázott a trailer? Mi az, amit a legjobban vártok? 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.