Ismerd meg San Myshunot!

Pár nappal ezelőtt egy élő közvetítésnek köszönhetően, amibe ITT tudtok belepillantani, néhány újabb, igencsak fontos információ derült ki a már oly sokat emlegetett San Myshunóról. Ha érdekel, hogy milyen újdonságokkal várnak az egyes körzetek, illetve hogy milyen új tárgyak érkeznek majd a játékba, mindenképpen kattints tovább. 🙂

Mint már bemutattuk, San Myshuno városa négy, többnyire eltérő városrészből áll majd, de mindegyikben találhatunk valamit, ami miatt szeretni fogjuk.

Arts Quarter, vagyis Művész negyed, ami a művészlelkületűek igazi fellegvára.

  • San Francisco inspirálta városrész, némi marokkói befolyással, ezért jellemzőek rá az élénk színek és különleges formavilágok.
  • Itt található meg a Művészeti Központ, ami nem csak múzeumként funkcionál, de a simek alkothatnak is itt. Akár festhetnek, agyagozhatnak, fával dolgozhatnak, vagy a zenének is hódolhatnak.
  • Remek körzet, ha valaki a falfestményekben szeretné kiélni magát. Ezeket beépíthető földterületre vagy falakra lehet elhelyezni, illetve a méretük is változtatható. Remekül fejleszti a festő készséget, és a politikai karrierhez is hozzásegíthet, néhány ügyesen elhelyezett falfestménnyel.
  • Az új Street Gallery segítségével pedig, amit mindig magunknál tarthatunk, és bárhol elhelyezhetünk, azonnal áruba bocsáthatjuk képeinket és festményeinket.
  • Hasonló módon működik a Craft Sales Table, ám nem festményeinket, hanem egyéb tárgyakat árulhatunk rajta. (Hohó… limonádé stand.)
  • Megjelennek majd a különböző utcai előadók. Az élő szobrokat kedvünk szerint nézhetjük, és akár interakcióba is léphetünk velük, dicsérve a munkájukat. Ha pedig borravalót is adunk nekik, ajándékba kapunk egy fellépő ruhát, így akár mi magunk is utcai előadóvá léphetünk elő.

A Spice Market, egy igazán családias városrész, a hagyományosan megrendezésre kerülő Fűszer fesztivállal és Bolhapiaccal színesítve.

  • Ez a legolcsóbb városrész San Myshunoban, amelyet Seattle városa inpirált.
  • Remek időtöltés lesz a kosárlabdázás, ráadásul az új kosárpalánk tárgy igazából több részből áll. Így akár lakáson belül is elhelyezhető egy-egy darabja, a benti játékért.
  • Az új Performance Base-zel, pedig akárhol leállhatunk egy kis utcazenélésre, ha a gitár-, vagy hegedűtudásunk eléri a 3-as vagy 4-es szintet, na és persze van is nálunk egy hangszer.
  • Itt található meg egy új karaoke helyszín.
  • Ahogy már volt róla szó. a Bolhapiac is ebben a városrészben tűnik majd fel időről-időre, ahol eladhatjuk a feleslegessé vált holminkat, illetve jutányos áron hozzájuthatunk mások dolgaihoz is.

A Fashion District főként a fiatal a divatszerető simek körében népszerű, valamint itt kerül megrendezésre a Románc fesztivál és a GeekCon is.

  • Nem túl drága környék, amelyre főként Tokyo látványa volt hatással.
  • Egy Zen-kert szolgálja a nyugodt hangulatot.
  • Itt található egy új karaoke helyszín, ahol fejlesztheted a simek énektudását, vagy csak eltölthetnek pár órát a barátaikkal.

A város luxus negyede az Uptown, ahol az igazán gazdagok élnek.

  • Egy új konditerem
  • Itt található a Speech Podium, hol bármelyik sim beszédet tarthat.

Myshuno Meadows

San Myshuno hatalmas parkja, benne esküvői helyszínnel és remek lehetőséggel némi tűzijátékra. Na meg persze rengeteg szabad területtel.

Új tárgyak

A kiegészítővel jövő új tárgyakról is izgalmas információk láttak napvilágot, lássuk ezeket!

Ezentúl mozgóbüfék is színesítik játékunkat, amik valóban mozognak, hol feltűnnek, hol eltűnnek, így résen kell lennünk, ha bele akarunk kóstolni kínálatukba. Többek között kínai, mexikói, indiai, amerikai, filippínó vagy akár a vietnámi konyha különlegességeibe is belekóstolhatnak simjeink, valamint sushit vagy forró italokat is megízlelhetnek. Uptownban további árusokkal is találkozhatunk, mint a japán ételeket, vagy a cupcake-eket áruló mozgóbüfék!

Az új városban emléktáblák is helyet kapnak, szám szerint hat darab. Ha simed elég ügyes, hogy megtalálja mindet, egy különleges teljesítményt (achievement) visz véghez.

Minden fesztiválon különböző hógömböket és posztereket gyűjthetnek simjeink, amelyeket dobozokban találhatnak meg, ezek hasonlóképpen működnek, mint a gyűjthető tárgyak.

A fesztiválok során világító jelek segítenek eligazodni, hogy mi érdekesség folyik éppen.

Ezek mellett hasznos, helytakarékos tárgyakat is kapunk, mint például az összecsukható szék, vagy az egy kockát elfoglaló íróasztal. És természetesen sok új díszítőelem is érkezik az új kiegészítővel, amelyekkel feldobhatjuk simjeink otthonát.

Újabb lehetőségek

Természetesen rengeteg új interakció is meg fog jelenni a játékban, simjeink ismertető könyveket olvashatnak, amikkel új információkra tehetnek szert a környékről. Ha pedig nem szeretnének kudarcot vallani a karaokegépnél, akár az éneklést is gyakorolhatják egymagukban.

Vigyázat! Egy új halálnem is megjelenik, méghozzá az ételmérgezés. Szóval csak óvatosan a gömbhalakkal!

Ahogyan már korábban napvilágra került, új karrierekkel is bővül a játék, a Művészeti kritikusok(Art Critic) körbejárhatnak a fesztiválokon, múzeumokban, és jól megírhatják róluk a véleményüket. A politikusok pedig nagyívű beszédeket tarthatnak, hiszen ezek segítenek nekik felérni a ranglétra tetejére!

Szintén esett már szó az új személyiségjegyekről, amik nem mások, mint a vegetariánus és a visszafogott, amelyek visszatérnek a Sims 3-ból. Az előbbiek természetesen kényelmetlenül érzik magukat, ha húst esznek.

Ezek mellett egy új életcél is megjelenik, a City Native, amit kiválasztva simünk belevetheti magát a nagyvárosi életbe!

Egy új rádiócsatornát is kapunk, amely japán zenét fog játszani, valamint számos (körülbelül 25) új recepttel bővül a játék, ezen új ételek elkészítését a mozgóbüféknél lehet megtanulni.

Ha simünk ügyes kosárlabdás, 73 nyertes játék után egy trófeával gazdagodik!

Végül de nem utolsósorban ezentúl éjszaka furcsa simekkel is találkozhatunk az utcákon. Legyen szó akár a pizsiben csoszogó idősekről, vagy arról a fura pasasról, aki álarcot viselve rohangál. És vajon mit keres ott az a mosómedve?

Forrás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.