San Myshuno újdonságai

Néhány érdekes információ látott napvilágot az új kiegészítővel érkező városról, San Myshunoról a Sims Community-n. Bemutatták az érkező szomszédság felépítését, valamint egy új fesztivál-típust is, ami szerintem az egyik legizgalmasabb része lesz a City Livingnek.

San Myshuno egyik legnagyobb előnye a sokszínűség. A felépítésén törekedtek arra, hogy egy vibráló, modern várossá váljon, ahol akár afrikai, arab, japán vagy akár indiai simekkel is találkozhatunk, így egy igazi kulturális csomópont lehessen. A város kialakításánál több igazi városból merítettek ihletet. Úgy mint Shanghai, New York vagy éppen Sydney.

San Myshuno gyakorlatilag több városrészből áll, amelyeket különböző kultúrák inspiráltak. Így mindegyik más, de mindegyik tartogat remek dolgokat, mint különböző fesztiválok, apartmanok vagy más-más szabadidős tevékenységek.

A Spice Market egy viszonylag régies környék, amelyet főként az indiai kultúra inspirált. Itt rendezik meg a Fűszer Fesztivált, ahol simjeink igazi kulináris élvezeteknek hódolhatnak. Remek kezdő apartmanok találhatóak itt, a simek pedig szabadidejükben kosárlabdázhatnak vagy éppen kiélhetik kreatív hajlamaikat néhány graffiti felfújásával a falakra.

Az egyik legszebb környék a városban az Arts Quarter és kialakítására nagy hatással volt San Francisco. Ez a művészlelkűek kedvenc környéke, hiszen itt található a Művészeti Múzeum, és a kezdő zenészek is itt próbálkoznak utcazenéléssel. Itt rendezik meg Lámpás Fesztivált időről-időre, és csodás kilátás nyílik innen a tűzijátékra is.

Fashion District egy főként Tokyo and Shanghai inspirálta városrész, ahol a lakhatás már némileg vastagabb pénztárcát igényel. De cserébe csodás látványban lehet részünk, és számos szórakozási lehetőség vár. Ez a környék ad otthont a Planet Sing-Pop szórakozóhelynek, ahol nyugodtan kipróbálhatják a simek énektehetségüket, valamint itt rendezik meg a Románc Fesztivált is.

A legdrágább negyed az Uptown, ahol igazi luxuskörülményeket biztosítanak a modern penthouse-ok. Hiszen ha egy sim már a karrierje és élete csúcsán áll, akkor a város csúcsát is elérheti.


A City Living kiegészítővel – úgy tűnik – végre megjelenhet a még a Get Together kiegészítővel belebegtetett Bolhapiac [Flea Market] is.

Itt a simek a saját portékáikat árulhatják, a saját eladó helyükön, és úgy fog működni, mint a többi fesztivál. Hogy milyen cikkeket is lehet pontosan árulni, még nem lehet tudni, de szerintem ebben igazán sok lehetőség rejlik, úgyhogy izgatottan várom. 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.