Sims 4 – Cats & Dogs

Sokáig vártunk arra, hogy végre az állatok megjelenjenek a legújabb Sims szériában, és olybá tűnik, hogy ezen vágyunk hamarosan teljesül! Ugyanis a mai napon, a Gamescomon bejelentették a következő nagy kiegészítő témáját, ami nem lesz más, mint a macskák és kutyák!

A hivatalos trailer mellett új infókat és képeket is kaptunk, ezeket a tovább mögött találhatjátok meg!

Először is, ahogyan a címből is látszik, a kiegészítőben macskák és kutyák kapnak helyet (ez engem, hivatalos nyúltartóként kicsit lelombozott, de a remény hal meg utoljára). Némi kárpótlás, hogy az állatkák nagyon cukik, kiválóan testreszabhatóak, és saját kis személyiséggel rendelkeznek!

A testreszabás tényleg sokszínű, ugyanis számos fajta közül választhatunk, a szőrüket pedig tetszés szerint alakíthatjuk, színezhetjük, egy színkör segítségével, így némileg visszaköszön a Sims 3-ból jól megismert színező eszköz! Ha pedig igazán egyedivé szeretnénk tenni állatkánkat, csinos nyakörveket, kabátkákat, kosztümöket, és egyéb kiegészítőket is aggathatunk rájuk!

Természetesen így új interakciókkal is bővül a játék, a simek játszani, barátkozni tudnak a kedves négylábúakkal, és persze trükkökre is megtaníthatják őket. A cicáknak és kutyáknak persze saját személyiségük van, így nem biztos, hogy mindig úgy viselkednek, ahogy a játékos elvárná tőlük! 😀 Ez azt is jelenti, hogy a Sims 2-höz hasonlóan az állatok alapból nem lesznek irányíthatóak.

A legnagyobb újítás egy új karrier, ugyanis mostantól simünk felcsaphat állatorvosnak is, és saját kis klinikát üzemeltethet! Mi is lehetne jobb érzés, minthogy meggyógyítani szegény állatokat, és örömet okozni ezzel nem csak nekik, hanem gazdáiknak is! Valószínűsíthető, hogy hasonlóképpen fog működni ez a munka, mint a Get To Workből megismert orvosi pálya.

És ha ez még nem lenne elég, egy teljesen új szomszédságot is kapunk, ami a Brindleton Bay névre hallgat! A trailerből is láthatunk néhány részletet belőle, tengerpart, kikötő, és szuper parkok kaptak helyet benne!

A dátum, amit pedig naptárunkba kell vésnünk, nem más, mint november 10-e! A kiegészítő szokás szerint már elő is rendelhető Originen, ha valaki máris le akar csapni rá!

Ti mit gondoltok az új kiegészítőről? 🙂

Mentés

Mentés

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.