Sims 4 – Kerti cuccok

Ugye te is élvezed a hosszú, napsütéses nyári napokat? Ilyenkor jólesik kiülni a kertbe, szürcsölni egy kis limonádét, közben hallgatni a madarak énekét. Ha szeretnéd, hogy kedvenc Sims 4-es simjeid is részesei legyenek az élménynek, akkor a most megjelent The Sims 4 Backyard Stuff cuccos csomagot neked találták ki. Nézd csak!

Az új csomaggal minden eddiginél jobban testre szabhatod simjeid kertjét és a kültéri helyszíneket. Próbáld ki a békás szökőkutat, a szélfogót vagy az illatos virágdíszeket! A kerti partihoz kényelmes, könnyed nyári ruhába öltözhetnek simjeid, valamint többféle, laza frizura közül válogathatnak természetes és ombre színekben is, hogy ők legyenek a legdivatosabbak a környéken. A kerti sütögetéshez hatszemélyes, napernyős asztal várja éhes simjeidet, akik ha megszomjaztak, helyes kis kancsóból tölthetik maguknak a jeges teát vagy a limonádét.

Kicsik és nagyok egyaránt élvezni fogják a vizes gyepcsúszdát, amely garantáltan simjeid kedvence lesz. Ha kicsit nyugodtabb kikapcsolódásra vágynának, akkor csak töltsék fel az új madáretetőt, a madárkák énekükkel hálálják meg a finom csemegét. Apropó, ne hagyd ki a szélcsengőt sem, amely bambusz, kerámia és fém változatban is elérhető, hogy a dallam valóban tökéletes legyen. Ha simed szomszédjának valamiért mégsem tetszene, annyi baj legyen, csak irigykedik, hiszen úgyis a te kerted a zöldebb!

Íme egy kis kedvcsináló videó:

Hogy tetszik? Próbáltad-e már az új cuccos csomagot, vagy tervezed-e kipróbálni? Véleményedet, tapasztalataidat szeretettel várjuk komment formájában!

Forrás 

Mentés

Sims 4 – Kerti cuccok” bejegyzéshez ozzászólás

  1. DeeDee szerint:

    Nem vagyok egy nagy Sims 4-es de szerintem tök jó lett a cuccos hangulata (remélem sok minden át lesz konvertálva 2-be XD) Amúgy a vidiben szerepel Orion, nagyon menőn csúszik be XD 😛

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.