Sims 4 – Toddler Stuff Pack

Jó néhány hétig csend honolt az EA háza táján, azonban ma végre-valahára bejelentettek egy új Sims 4-es Stuff Pakcet! Ahogyan már a nevéből is ki lehet találni, egy tipegő-centrikus kiegészítőről van szó, amelyben még több interakciót kapnak ezek a kis csöppségek!

A hivatalos trailer is sok cuki dolgot tartalmaz, további infókért pedig olvassatok tovább! 😉

A tipegők hosszú várakozás után, idén év elején kerültek bele a játékba, egy ingyenes frissítéssel. Azóta kaptunk már néhány újdonságot hozzájuk, többek között a Parenthood Game Packben, viszont a hamarosan megjelenő Toddler Stuff Pack egészében róluk szól!

Ahogyan azt már a trailerből is láthatjuk, rengeteg új játékot kapnak a kicsik, többek között csúszdát, mászókát, és ilyen labdás medencét, amiben én például nagyon szerettem játszani megboldogult gyermekkoromban! 😀

Stuff Packről lévén szó, nem maradhat el az öltözékek és frizurák bővítése sem. Immár nem csak cuki új hajakat, de kosztümöket is kapnak a tipegők, hogy akár rókának, tündérnek, vagy szuperhősnek öltözhessenek!

Ezek mellett pedig immár játékos találkozókat (play date) is lehet szervezni a csöppségeknek, hogy ismerkedhessenek, barátkozhassanak korukbeliekkel! 🙂

És hogy mikor is fog megjelenni a kiegészítő? A dátum, augusztus 24-e, azaz jövő hét csütörtök! Várjátok már? 😀

Mentés

Mentés

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.