Vámpírok Sims 4-ben!

Ma megjelent a hivatalos trailer a legújabb Game Packről, ami egyszerűen a Vampires (Vámpírok) névre hallgat, és január 24-én fog megjelenni! Azt már lehetett tudni a negyedéves kis előzetesből, hogy ez egy vámpíros témájú kiegészítő lesz, ám néhány új infót is elárult a most napvilágra látott videó.

A vámpírok már a sims korábbi szériáiban is jelen voltak, így sok ismert elem visszaköszön: vámpírharapás, koporsóban alvás, vagy akár a Sims 2-ből ismert denevérré változás. Ezeknek a lényeknek különleges szükségleteik vannak, amik nem mások, mint a plazma (amelyet simek megharapásával, plazma csomagok megvásárlásával, avagy plazma gyümölcsök elfogyasztásával szerezhetnek meg), az erő és az alvás. A vámpírok erejéről még nem sokat árultak el a készítők, annyit lehet tudni, hogy más simek vagy akár saját maguk átváltoztatására is lehet használni. Ugyanis ezen lények egy bizonyos „sötét” formájukba átalakulva tudnak vámpírkodni. Izgi. 😀

Akár egy egész családnyi vámpírunk lehet, ugyanis ez a különleges életforma öröklődő. Ám a simek tinédzser korukban kezdenek csak ilyesfajta erőket produkálni, tehát addig homályban maradunk a sim létformáját illetően.

A videó alapján rengeteg rémisztően menő ruhával, hajjal és sminkkel gazdagodnak újdonsült vámpírjaink, hogy haláli stílusosak legyenek! Természetesen ezen természetfeletti lények nem lakhatnak holmi uncsi berendezésű házakban! Az új Game Pack néhány szuper új bútort és díszítőelemet is tartalmaz, és simünk akár egész nap játszhat új orgonáján!

Ezeken felül egy új szomszédsággal is bővül a világ, ami nem más, mint Forgotten Hollow. Nem csak ódon vámpírkastélyok, de még egy temető is megtalálható az egyébként öt telket tartalmazó városban. Itt aztán, a ködös, misztikus környezetben biztosan rémesen jól fogják érezni magukat a vámpírok!

Mentés

Mentés

Vámpírok Sims 4-ben!” bejegyzéshez ozzászólás

  1. rage szerint:

    A koporsós jelenet kicsit morbid…. 😀
    Van egy érzésem, hogy páran Twilight Saga-t fognak játszani innentől… 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.