Vintage Glamour Stuff

Végre bejelentették, hogy mi is lesz pontosan a következő csomag a Sims 4-hez, ami ahogy a ma megjelent új trailerből kiderült, egy Vintage Glamour csomag lesz, tele sok újdonsággal. Lessétek meg a trailert, további infókat, pedig továbbolvasás után olvashattok. 🙂

A Sims 4 új csomagjával tehát egy igazán klasszikus irányba nyitott a játék, amely nem is olyan sokára, egészen pontosan December 6-án fog megjelenni.

Számos új tárgy található benne, mint például egy csodás fésülködőasztal, ahol elméletileg a CAS használata nélkül is csinosíthatjuk majd simjeinket. Sőt, akár a gyerekek is játszhatnak vele. Az italokat pedig ezentúl az igazán stílusos Monte Vista földgömb alakú bárból is szervírozhatjuk.

De ezen kívül megannyi új dekorációs elem és számos új ruha is helyet kap a csomagban, hogy még inkább elmerülhessünk a hatvanas évek világában. Disztárgyak, lámpák, szobrok, és új tapéták is rendelkezésre állnak majd.

Plusz – ami igazán nagy újdonságot jelent a játékban -, hogy az új csomaggal visszatér mindenki kedvenc NJK-ja, az Inas. Aki minden szükséges dolgot elvégez a ház körül, jó pénzért természetesen. Na meg persze nem árt jóban lenni vele, nehogy a végén mégis mi járjunk pórul.

Titeket felcsigázott az új csomag? 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.