Interjú DeeDee-vel a készülő Csillaghullásról

S: Nagyon vártam már, hogy végre egy egyelőre még csak beharangozott történetről faggatózhassak, mert magam sem tudom, hogy miért, de imádok a kulisszák mögé látni. 😀 Úgyhogy most igyekszek kiszedni belőled annyi információt a készülő Csillaghullásról, amennyit csak tudok. Készen állsz?

D: Hajjaj, azt hiszem, igen. XD

S: Ne félj, nem fog fájni. 😀 A történt ugyebár Orionról és az ő fiatalkoráról szól. Mi miatt döntöttél úgy, hogy érdemes lenne kicsit jobban megismerni az ő múltját? Miért pont őt tartottad érdemesnek erre?

D: Igazából szerintem Orion egy olyan személyiség, akit ugyan megismertünk a Jelzőfény második évadában, de nem tudtam annyira kibontakoztatni a cselekmény miatt. És mivel hát számára úgy végződött, ahogy, ezért a múltja felé kellett ásnom, hogy tudjak róla még írni. Nyilván volt néhány utalás a múltjára, amik inkább homályosak voltak, mintsem igazi értékkel bírtak, szóval hát úgy döntöttem, hogy érdemes lenne egy kicsit jobban megmutatni, hogy a tini Orion milyen is volt. 😀

S: Mennyire hasonlít tini Orion a Jelzőfényben megismert karakteréhez?

D: Hát a humora a régi! 😀 (vagyis az új, na, értitek XD) Plusz van benne egy nagy adag dacosság. Főleg egy bizonyos személlyel szemben. De ezt majd meglátjátok. 😛

S: Valamit azért ugye elárulsz erről a személyről?

D: Úgy néz ki, mint Orion, csak öregebb kiadásban. 😛 Na jó, elárulom, hogy az édesapja. Már a Jelzőfényben is említette, hogy nem volt a legjobb a kapcsolatuk, hát ebből most fogunk látni jócskán.

S: Ez érdekesen hangzik. Kíváncsi lettem öregebb kiadású Orionra. 😀 Na meg persze az apa-fia kapcsolatukra is. A beharangozóban azt írtad, hogy egy romantikus drámára számíthatunk, úgyhogy jól feltételezem, hogy nem csak az ő kapcsolatuk lesz a főszerepben?

D: Így van! 🙂 A másik főszerepet egy csinos lány fogja alakítani, aki szintén nagy hatással lesz a történetre, meg Orionra is.

S: Megosztasz róla valamit így elöljáróban? 🙂

D: Persze. 🙂 Kimberlynek hívják, és egy suliba jár Orionnal. Ahogyan pedig jobban megismerik egymást, rájönnek, hogy hasonló problémákkal kell szembenézniük. Ezáltal pedig könnyebben megértik egymást.

S: Mennyivel nehezebb vagy éppen könnyebb, hogy egy fantasy után most egy romantikus drámát írsz?

D: Nem annyira műfajilag, hanem inkább a történetvezetés szintjén nehezebb. A Jelzőfényhez képest sokkal hosszabb időszakot ölel fel a történet, kiragadott jelenetek láthatunk, emiatt más az alkotási folyamat.

S: Valamilyen formában fogunk találkozni más Jelzőfénybeli karakterrel is?

D: Hát igen, fognak még felbukkanni a történetben itt-ott. 😀 Az egész történet egy visszaemlékezésből indul.

S: Hű, hát nagyon kíváncsi vagyok már. Hogy áll most a történet? Készen várják a részek a publikálást, vagy még folyamatban van?

D: Szövegileg nagyjából kész van, még a vége kicsit bizonytalan. De a nagy része megvan. Képügyileg már pár rész megvan, folyamatosan dolgozom rajta.

S: Remélem, jól tudsz majd haladni a forgatással. 🙂 A promóképek alapján biztosan ugyanolyan minőségi illusztrálást fogunk látni, mint a korábbi munkáidnál. Van olyan Jelzőfény karakter, akiről ha időd vagy kedved engedné, írnál hasonló spin-offot?

D: Hát tulajdonképpen a kiegészítő részekben van róluk szó, úgyhogy külön spin-offot nem feltétlenül írnék, de ezekből a részekből össze lehetne rakni egy külön történetet.

S: Bízom benne, hogy még akkor fogunk találkozni velük is kiegészítő részek formájában. Most pedig türelmetlenül várom a Csillaghullást! 🙂 Köszönöm az időd és a válaszaid, és kitartást az előtted álló további munkákhoz!

D: Én köszönöm a kérdéseket!