Jelzőfény: A kezdet – Érdekességek

A tale eredeti szövegét 2013 szeptemberben kezdtem el írni, és kb. 2 hét alatt készen is lettem vele (ebben nagy segítségemre voltak az unalmas előadások XD). Aztán kb. hússzor átírtam. Sok jelenet csak ekkor került bele, például az eredetiben nem volt megjelenítve a legelső gyilkosság, de aztán gondolkoztam, és arra jutottam, hogy mégiscsak bele kellene rakni valahogyan, de nem illett sehova, így került az elejére (mondjuk, kronológiailag is oda illik).

Először csak egyszavas fejezetcímeket akartam adni, de nem mindegyik tetszett, így azokat is átírtam (bár sok azért megmaradt).

A legeslegelső elképzelésben Elsie személyisége lett volna olyan, mint Annáé, de amikor írtam, mégsem így lett, talán könnyebb volt rájátszani a naivságára, vagy nem tudom.

Az eredeti vázlat csak 10 részről szólt, de végül a hulla felfedezését külön részbe tettem (és így az lett a legrövidebb rész).

A tale pontos képi megjelenítéséhez gyártanom kellett pár egyedi tartalmat: 6 db ruhát (ebből 1 új mesh), 7 tárgyátszínezést (ebből 5 kép), 1 arcfestést, 2 accessoryt (mindkettő új mesh), és egy face template-t.

Mindegyik helyszínt én építettem, és teljesen üres, tiszta szomszédságban kezdtem forgatni, ami áldásosnak bizonyult (2 subhood tartozott hozzá egyébként).

Egyszer támadt egy őrült ötletem, hogy az egész tale-t lefordítom angolra, de az első fejezet után rájöttem, hogy túlságosan messze van az angolom a kívánatostól, ami a pontos fordítást illeti. Már a cím se tetszett, az lehetett volna, hogy Beacon, de valahogy mindig a bacon szalonna jutott róla eszembe XD

Kulissza képek:
A pózdobozokat és egyéb vackokat random rakosgattam, szóval nem csak ezeket használtam, sokat kitöröltem idő közben.

A lányok lakása:

A bizonyos utca, szépen félig megépített házakkal, és deco épületekkel:

Damian szüleinek lakása, szintén félig megépítve:

További képek:

A tömegjelenet, akinek kedve van, leszámolhatja a statisztákat:

Damiannek természetesen egy veszekedős jelenet közben jutott eszébe idiótán integetni…

Sejj, OMSP de csodás

Kivirágzott lábak, avagy a slotok blokkolása

Ezt úgy szerettem volna betenni, de nem fért sehova

És a fejek

És a Wyer családi fotók:

Néhány dolgot még összeszedtem a karaktereimről, hátha valakit érdekel (teljes név, születésnap):

Elisabeth Katherine Lindberg – január 15
Anna Eugenia Segura – május 21
Damian Michael Wyer – október 9

Zene:
Lejátszási listám nincsen, inkább csak amolyan „theme”-ket állapítottam meg, mint a filmzenéknél szokás (ajánlom a piano cover verziókat)

Elsie: Nightwish – Escapist
A találkozás: Alice Cooper – Poison (a körülményeket tekintve a Groove Coverage-féle feldolgozása)
Éjszaka az erdőben: Skillet – Whispers In The Dark
Damian: Linkin Park – Castle of Glass

Vissza az adatlapra

Mentés

Mentés