Ezüst Krónikák karácsonyi különkiadás

Advent 16. napja, ez sok mindent jelent. Például azt, hogy már csak tíz nap van karácsonyig, na de ne szaladjunk ennyire előre, hiszen a mai napon is ajándék vár rátok, méghozzá egy igen különleges ajándék.

Az Ezüst krónikák című történetet nagyon sokatok zárta a szívébe az elmúlt másfél évben. Nagy bánatunkra azonban, tavaly december óta Krónikásunk letette a pennát, és a történet szereplőiről azóta nem hallottunk.  Én voltam olyan szerencsés, hogy tavaly karácsonyra kaptam egy szívet melengető Ezüst krónikák novellát Nitától ajándékba. Már akkor megfogadtam, hogy ha törik, ha szakad, nem hagyom, hogy a rajongók ne lássanak egy ilyen gyönyörű kiegészítő részt. Ezért, mivel a novella képeket nem tartalmazott és Nita nem is szándékozott leforgatni, hosszas győzködés után engedélyt kaptam, és én magam forgattam le,  rendhagyó módon Sims 3-mal.

Fogadjátok nagy nagy szeretettel a Fagyos karácsony című Ezüst krónikák kiegészítőrészt. Ha tetszett, egy like-kal és egy kommenttel biztassuk kedvenc Krónikásunkat, hogy igen, szeretnénk még ilyet olvasni! 😀

  • Lee Bradley

    Ó, köszi köszi köszi!