2017-es visszatekintő

Lassan magunk mögött hagyjuk a 2017-es évet, ezért arra gondoltunk, épp itt az ideje, hogy sorra vegyük, mi is történt az oldal életében idén. Hiszen most ünnepeltük első születésnapunkat, újra készültünk Adventi naptárral, elindítottuk a pózrendelési lehetőségünket, valamint a sok novella és kiegészítő részlet után, végre egy új történetet is üdvözölhettünk oldalunkon, a Csillaghullást. De nézzük mindezt számokban! 🙂

2017-ben összesen 224 poszttal jelentkeztünk, amelyből 82 bejegyzés valamilyen letöltés volt. Ráadásul ezek között bőven találhattatok kedvetekre valót, akár a Sims 2, akár a Sims 3 vagy akár a Sims 4 a legkedvesebb szériátok.

Mi nagyon szeretünk egyedi cuccokat készíteni nektek, főleg azért, mert legolvasottabb posztjaink is javarészt ezekből kerültek ki. Nagyon örülünk annak, hogy ennyire szeretitek ezeket, és hasznosnak találjátok őket. Ettől függetlenül az idén legolvasottabb posztunk egy még 2016-os Egyedi tartalmas tipp volt, amit mind a mai napig sűrűn olvastok.

Legnépszerűbb posztjaink tehát a következők voltak 2017-ben:

Egyedi tartalmak telepítése – Sims 4
Sims 4-be konvertált karácsonyfa
Letöltés – Sims 4-es pózcsomag
Letöltés – Sims 3-as szakáll
Letöltés – Sims 4-es pózcsomag – 2

Idén párszor játszottunk is, egész pontosan 8 alkalommal tehettétek próbára tudásotokat egy könnyű kis játék formájában, akár magával a Simsszel, akár az oldalunkon olvasható történetekkel kapcsolatban.

Mint azt biztosan tudjátok, már megjelent történeteinkhez mind a mai napig készítünk kiegészítő részletek és novellákat. Kicsit a nosztalgia, kicsit az újabb betekintés miatt, és őszintén szólva, nagyon szeretjük ezek a rövid történeket megírni. 2017-ben összesen 24 ilyen alkotás született.

Ha pedig történetek, akkor Simstagram. Idén 5 új Simstagram poszttal gazdagodtunk, amelyek a szereplőink életének legkülönfélébb pillanatait örökítik meg, legyen szó akár húsvéti készülődésről, a Halloweenről vagy akár a Karácsonyról.

Ha követitek YouTube csatornánkat, akkor biztosan tudjátok, ha pedig nem, akkor most már tudni fogjátok, hogy idén 10 új videóval gazdagodott kis repertoárunk. Legnézettebb videónk, pedig a 4×4-es kihívás volt:

De a videómegosztón kívül néhány közösségi oldalon is jelen vagyunk. 2017-ben Facebook oldalunk követőinek száma 41 fővel gyarapodott, Tumblr oldalunkon pedig plusz 417 követő csatlakozott hozzánk.

Nemrég kipróbáltunk egy új reagálós rendszert is, ahol emotikonok formájában is kifejezhetitek véleményeteket adott bejegyzésről. Nekünk nagyon tetszik, és használjátok bátran, hiszen csak egyetlen kattintás, de nekünk sokat jelent, ha tudjuk, hasznos volt számotokra, amit készítettünk.

Persze, ezek csak számok, és ezektől függetlenül is szívesen készítünk nektek és magunknak is olyan tartalmakat, amiben bárki örömét lelheti. Ez talán az egyik legfontosabb célunk. 🙂 Reméljük, jövőre is benéztek hozzánk, és ugyanilyen szép évnek nézhetünk elébe.

Boldog és Simsben gazdag új évet kívánunk mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.