Készüljünk együtt a karácsonyra idén is!

December 3.-án, azaz teljes három nap múlva, amikor is végre világszerte meggyúl az első gyertya az Adventi koszorúkon, hivatalosan is megkezdődik az év legszebb időszaka. A karácsony talán nem is lenne karácsony adventi időszak nélkül. Hiszen ez a négy hét nem csak arra jó, hogy legyen időnk beszerezni a tökéletes ajándékokat szeretteink számára, hanem legfőképpen arra, hogy mind testben, mind pedig lélekben felkészüljünk a karácsony csodájának befogadására. Ritka alkalma ez az évnek és olyan sokat kell rá várni. Mi sem természetesebb tehát, hogy szeretnénk minden egyes pillanatát tökéletesen kiélvezni. Ne hagyjuk hát, hogy ez a varázslatos időszak jó élmények nélkül teljen el!

Ami minket illet, biztosan nem fogjuk hagyni, hiszen idén is készültünk, hogy hozzájáruljunk az ünnepi hangulat megteremtéséhez méghozzá sims-módra. Aki már múlt évben is nyomon követte oldalunk életét, az bizonyára emlékszik tavalyi Adventi naptárunkra, amely keretein belül 24 napon keresztül egészen karácsonyig minden nap megleptük látogatóinkat egy-egy simses meglepetéssel. Szerintem már Ti is sejtitek, hogy ezen jó szokásunkon idén sem tervezünk változtatni, sőt még változatosabb és érdekesebb meglepetésekkel készülünk, hogy Simsben gazdag boldog karácsonyunk legyen 2017-ben is.

Idén sem szeretnénk elrontani a meglepetést és előre elmondani, hogy pontosan milyen posztokkal is készülünk számotokra, de azért annyit hadd áruljunk el, hogy lesz sok-sok letöltés, játék, érdekességek, na meg persze karácsonyi olvasnivalók is, hogy még teljesebb legyen az ünnepi hangulat. Egy szó mint száz, garantáltan érdemes lesz hozzánk minden nap benézni!

Mi már felkészültünk és csak arra várunk, hogy átadhassuk nektek ezeket a kis meglepetéseket. Reméljük, örömötöket lelitek majd bennük, és mindenki talál majd számára valami igazán hasznos és érdekes dolgot. Holnap nyílik is az első virtuális ablakocska naptárunkon, ne maradjatok le róla!

Végül, de nem utolsó sorban érdemes lesz követni Facebook oldalunkat is, hiszen a tavalyi évhez hasonlóan ebben az időszakban extra tartalmak, érdekességek, és friss infók várnak majd rátok!