Beharangozó – Kísértő múlt mini sztori

Már több mint egy éve annak, hogy véget ért Kísértő múlt című történetem, és emlékszem akkor sokan kértétek, hogy szívesen olvasnátok még erről-arról kiegészítő részeket. Nos, az elmúlt év alatt igyekeztem örömet szerezni Nektek, és néha-néha előrukkoltam mikor hosszabb, mikor rövidebb novellákkal, amelyek a történet szereplőinek további életét vagy fontosabb kimaradt jeleneteket mutattak be. A mostani kiegészítő novellasorozat a hosszabb novellákhoz tartozik, hiszen három héten keresztül követhetitek nyomon Dorian Carson és Andrea Mackenzie életének egy fontos állomását, amiben sok-sok ismerős arc tűnik majd fel. A továbbra kattintva kedvcsináló részletek olvashattok illetve megtekinthettek néhány promó képet. 😀 Az első részt már jövő héten, pontosabban augusztus 23-án olvashatjátok. Na ki várja már?

***

– Szerinted nem túlzás ez? – mutatott végig magán. – Nem való már nekem a fehér ruha… – Pedig ahogy egy pillanatra elképzelte, ahogy ebben a fehér csodában végighalad a sorok között Dorian felé, aki az oltárnál várja majd, hogy örök hűséget fogadjanak egymásnak, jóleső borzongás futott végig az egész testén.

– Ugyan már, pont te ne vennéd fel, amikor minden kurva magára húzza?

– Madison! Az unokám előtt kérlek, ne mondj ilyeneket! – lépett be a szobába Andrea anyja, Elisabeth –, a gyerekek hamarabb eltanulják a csúnya szavakat, ezt tudhatnád.

– Előbb utóbb úgyis megtanulják – tárta szét a karját Madison egy grimasz kíséretében.

– Lehetne, hogy inkább utóbb? – kérdezte Andrea.

***

–Anyád túlságosan beleéli magát a szervezkedésbe, úgy csinál, mintha az ő esküvője lenne – szólt oda a fürdéshez készülődő Andreának a férfi.  – Ha így folytatjuk a költekezést, akkor el is felejthetjük az új házat.

– Csak azt akarja, hogy minden tökéletes legyen – szállt édesanyja védelmére Andrea.

– Persze, tudom én, hogy csak jót akar, de túlzásokba esik. – Dorian ingerülten túrt bele a hajába miközben a tükörbe nézett. – Már a hajam is hullik – nézett rá a tenyerében maradt hajszálakra ijedten. – Komolyan mondom neked, mire megszervezzük az esküvőt kopasz leszek. Fene gondolta, hogy ez ennyi idegességgel jár.

Andrea lassan mögé lépkedett majd átölelte és puszit nyomott a tarkójára.

– Tudod állítólag azok a férfiak, akikben túlteng a tesztoszteron, hamarabb kopaszodnak – nézett nevetve a férfi szemébe a tükrön keresztül. – Bár elnézve a dús sörényedet szerintem ettől nem kell tartanunk.

***

– Andy, nagy szarban vagyok – mondta a telefonba köszönés nélkül egy női hang.

– Kivel beszélek? – kérdezett vissza Andrea álmosan. Félszemmel az órára pillantott.

– Ne sérts meg. Az egyetlen, legjobb barátnőddel, aki, ha szükség lenne rá, az életét adná érted… – jött a válasz, mire Andrea rögtön tudta, hogy ki van a vonalban, és hogy akar is valamit.

– Madison? Hajnali három van, hol vagy?

– Lucky Palmsban… – hangzott a válasz, amitől Andrea azonnal kijózanodott.

– Mi a frászt csinálsz te Lucky Palmsban? – kérdezte sietve. Erre a mondatra Dorian is felült az ágyon, majd kissé morcosan, de érdeklődve fordult a hang irányába.

– Majd elmagyarázom, de nincs sok időm, ide kell jönnöd!

– Tessék? – rökönyödött meg a szőke nő. – Valami baj van?

– Csak egy icipici… Börtönben vagyok.