Beharangozó #2 – Csillaghullás

Hullócsillagok. Különös égi tünemények, amik csupán felvillannak egy pillanatra, majd örökre eltűnnek. Vajon a mi életünk is csupán ennyiből áll? Orion Marshall hinni akar benne, hogy nem egy előre megírt nyomvonalon halad a végzete felé, amikor egy véletlen folytán egy csinos lány csöppen az életébe.

Cím: Csillaghullás
Műfaj: Romantikus dráma, fantasy elemekkel
Részek száma: 12-13
Megjelenés dátuma: 2017 szeptember 30.

Naaa, meg is van a hivatalos bejelentés! 😀 És végre összehoztam a borítót is. Túl sok tervem volt rá, úgyhogy elég nagy káosz volt a fejemben, de végül ilyen lett. Úgy tervezem, hogy két hetente lesznek új részek, de persze érdeklődés függvényében lehet, hogy néha sűrűsödni fognak a posztok. Meg haladás függvényében. Remélem várjátok már (én nagyon :D)!

Ha lemaradtatok a korábbi promóról, akkor itt leshetitek meg!

Most pedig jöjjön még néhány kép és részlet, mert ilyen vagyok! 😉

“Egyik óraközi szünetben éppen az udvaron ültek kettecskén egy félreeső padon legjobb barátnőjével, az állandóan csacsogó Alice-szel. A szőke lány kétszer annyit beszélt, mint bármelyik halandó, és Kim folyton-folyvást csodálta tüdeje kapacitását, mivel képes volt egyetlen levegővel végtelennek tűnő monológokat előadni. Ezek témája rendszerint a legújabb divat és az izmos végzős focisták közötti spektrumban mozgott, néha igen érdekes átfedéssel a kettő között. Kim nem igazán bánta, Alice remekül értett a figyelemeltereléshez, amire neki mostanában elég sokszor szüksége is volt.
Ám ebben a pillanatban nem a legjobb barátnőjének sikerült ezt a feladatot véghezvinnie.
Hanem Orion Marshallnak.”

“Némileg megszeppenve ültek le egymás mellé a padra, és egy darabig egyikük sem szólalt meg.
– Jobban vagy már? – törte meg végül a rövid csendet Orion. Kim erre tétován megvonta a vállát.
– Megvagyok.
– Biztos, hogy nem akarod elmondani? – kérdezte kicsit aggódva.
Kim nem válaszolt rögtön, de Orion türelmesen várt. Tudta, hogy az ilyen dolgokról nehéz beszélni.
– Nem tudom – felelte végül halkan a lány.
– Hidd el, hogy jobb lesz, ha beszélsz róla – próbálta meggyőzni. Magából kiindulva legalábbis, neki jó lett volna végre valakivel megbeszélni a dolgokat. Azokat a dolgokat, amiket évek óta tartott magában.
– Attól nem fog megoldódni, hogy elmondom – jelentette ki Kim.”

Mentés

Mentés