Névgenerátorok

Szerintem sokunkkal megesett már, hogy szükségünk volt egy jó névre, de csak nem jutott semmi tetszetős az eszünkbe. Legyen szó egy újonnan készített simről, egy történetünk szereplőjéről, vagy akár egy helyszínről. Mai posztomban kedvenc névgenerátoraimat mutatom be, amelyeket ti is próbáljatok ki nyugodtan! 🙂

BEHIND THE NAME

Ez a legkedvencebb névgenerátorom, nagyon gyakran használom, szinte minden játékbeli simemnek ezzel generálom a nevét! De hogy miért is olyan jó?

Hát először is rengeteg beállítás közül lehet választani, hogy milyen nemzetiségű nevet szeretnénk sorsolni, vagy akár különleges lényekhez illő neveket is előhozathatunk. A legfelső legördülő menüben beállíthatjuk, hogy milyen hosszú nevet szeretnénk kapni, alatta, hogy milyen nemű nevet (vagy akár uniszexet). Illetve a következő mezőbe beírhatunk egy tetszőleges vezetéknevet, avagy bepipálhatjuk, hogy azt is sorsolni szeretnénk. Majd nyomjunk a Generate Name gombra, és máris megkapjuk az eredményt!

Szerintem ezzel bőven el lehet szórakozni, és nagyon hasznos, ha nem feltétlenül csak angol neveket szeretnénk kapni (még magyar is van)!

FANTASY NAME GENERATOR

Ezt a névgenerátort is igénybe vettem már, nagyon-nagyon sok természetfeletti féle-fajta nevet tudunk előhozni vele. Mindenféle filmek, könyvek, játékok világához illőekből is válogathatunk bőven. Csak válasszunk ki egy tetszőleges kategóriát, és máris kapunk tíz nevet.

Akik esetleg fantasy / természetfeletti témájú történetben / játékmenetben gondolkodnak, azoknak mindenképpen ajánlott egy pillantást vetni rá!

PLACE NAME GENERATOR

Hát nem tagadom, ezt is használtam már jópárszor (jelenlegi játszós szomszédságom neve is innen eredeztethető). Használata viszonylag egyszerű: nyomkodjuk a Generate Place Names gombot, ameddig nem találunk valami jót! Viszont, amiket eddig kisorsoltunk, azokat folyamatosan megjeleníti alul, így nem eshetünk abba a hibába, hogy véletlenül elkattintunk, és aztán rájövünk, hogy mégis jó lett volna az, de már sehogysem találjuk meg ismét.

Ha rápillantunk az oldalsávra, láthatjuk, hogy nem csak a városnév generátort találjuk itt, hanem mindenféle egyéb névgenerátorokat is kipróbálhatunk, legyen akár e-mail cím generátor, vagy csapatnév generátor.

Röviden ennyi lenne, remélem hasznotokra válnak a bemutatott oldalak! Jó generálgatást! 😉