Sims 2 – Kamera mod telepítése

Bár Sims 2-ben az alapjáraton a játékban lévő kameraállások viszonylag jók, de hát amin lehet javítani, azon érdemes! Kamera mod telepítésével nem csak jobb szögeket foghatunk fotózásnál, de akár a szomszédságunkat is megcsodálhatjuk teljes egészében (erre a későbbiekben, városunk kidekorálásánál még nagy szükségünk lehet!). Úgyhogy lássuk, hogyan is tudjuk véghezvinni ezt a viszonylag egyszerű műveletet! 🙂

Hát az első lépés, hogy töltsük le az említett kamera modot! Én ezt használom, de lehet többféle-fajta változatot is találni az internet bugyraiban.

A Tab kamera móddal ezentúl még lejjebb navigálhatunk (és cukik a cicák is)

Ha kicsomagoltuk a fájlt, láthatunk többféle szövegfáljt benne. Lássuk, hogy melyik milyen kamerához kapcsolódik:

Build Camera: Amikor megnyomjuk a telken a felülnézet opciót, akkor használatos

CAS Camera: A család létrehozásakor használt kamera

First Person Cameras: A Tab gombbal előhozható, szabad mozgású kamera

Live Camera: A normál, telken lévő kamera

Neighborhoood Camera: A szomszédság nézetben használt kamera

Következő lépésben készítsünk biztonsági mentést a jelenlegi kameráinkról, mert hátha egyszer majd valaha vissza akarjuk állítani. Ezeket a Documents\EA Games\The Sims 2\Cameras mappácskában találhatjuk meg. Többféle is lesz itt, mint amennyit most a kamera modnál megnéztünk, de azok a legfontosabbak. Igazából a legegyszerűbb, ha az egész mappát elmentjük valahova.

Ha ezzel megvagyunk, cseréljük le azokat a szövegfájlokat az újonnan letöltöttekre, amiket telepíteni akarunk. Amennyiben már telepítettük egy korábbi tippünkben bemutatott szélesvásznú CAS camera fixet, akkor a CAS kamerásat ne bántsuk, ne cseréljük le megint!

A szomszédságot már teljes egészében megcsodálhatjuk

Ennyi volna a művelet, nyissuk is meg a játékunkat, hogy lássuk az eredményt! Ha pedig bármi kérdés lenne ezzel kapcsolatban írjatok bátran! 🙂