Sims 3 – Tetoválások több helyre

Ha ti is úgy szerettek tetkókat pakolni simjeitekre, mint én, akkor most figyeljetek! A sims játékok közül már így is a Sims 3 az, amiben leginkább személyre szabhatjuk a tetoválásokat simünk bőrén, de ha még így is korlátozottnak érzitek magatokat e téren, és simjeitek (majdhogynem) minden egyes bőrfelületét ki szeretnétek használni, akkor kattintsatok a folytatásra! 😀

Ebben egy modocska lesz segítségünkre, amiről egy korábbi tippben már esett szó, ez pedig nem más, mint az XCAS mod. INNEN tudjátok letölteni, figyeljetek rá, hogy a játékverziótoknak megfelelőt töltsétek le! Most mindenképpen a “full” változatra lesz szükségünk a lehetőségek közül (tehát nem a basic verzióra).

Ha megnyitjuk, látunk benne sok fájlt. A kiemeltekre lesz szükségünk, tehát a corefull, a Tattoo Locations, és a Tuning Tattoo Adult fájlokra.

Telepítésük a szokásos módon történik, tegyük be a Mods/Packages mappánkba őket.

Amint belépünk a játékba, megnyitjuk a Sim Létrehozását / Tetoválós menüt, láthatjuk is, hogy kékkel jelölve megjelentek új helyek, ahová ugyanúgy pakolhatunk tetkókat, mint a játékban lévő helyekre. Így többek között simünk kézfejét, oldalát, vagy akár hátsó fertályát is kidekorálhatjuk.

Az utolsó szó jogán bemutatnám kedvenc tetoválás letöltős oldalam (DL4Sims), ahol direkt erre a modra készített darabokat is tudunk letölteni! A kis ikonok jelzik, hogy melyik helyre kell raknunk a tetoválást, hogy jól mutasson (általában legnagyobb méretre is kell húznunk őket ezen belül).

Ennyi lenne ez a kis tipp, esetlegesen felmerült kérdéseket várom komiban! 🙂