Sims 3 tipp – Master Controller tipp #2 – Többféle smink és kiegészítő használata ugyanazon területen

Néhány héttel ezelőtt már megismerkedhettetek a Master Controller első lépéseivel. Ha azóta nézegettétek már a modot, akkor bizonyára észrevettétek, hogy rengeteg lehetőség tárul elénk a megnyitásával. Tippsorozatunk épp ezért jött létre, hogy lépésről lépesre hasznos és érdekes tudnivalókkal lásson el bennetek a használatával kapcsolatban. Pont ilyen a mai tippünk is!

Egyedi tartalmaknál gyakran előfordul, hogy akár egy köpeny, harisnya, pezsgőspohár vagy netán egy fegyver is ugyanahhoz a testfelülethez van hozzárendelve, mint például egy gyűrű vagy karkötő netalán szemüveg. Ennek a hátulütője az, hogy a kettőt vagy akár hármat nem használhatunk egy simen egyidejűleg, mert a játék csak az egyik használatát engedélyezi, ezáltal a másikat felülírja. De ugyanez megfigyelhető például a sminkeknél ill. letöltött sérüléseknél is. Ha mindegyik az archoz van hozzárendelve, nem helyezhetjük fel csak az egyiket. Jó hír azonban, hogy erre is van megoldás méghozzá a Master Controller segítségével, aminek köszönhetően néhány kattintás után orvosolhatjuk ezt a problémát.

Ha már telepítetted a modot, nincs más dolgod, mint kattintani a telken belül és megnyitni a Master Controlert.

  1. Válaszd ki a Beállítások opciót
  2. Kattints a Cas felületre.
  3. A Multiple Accessories Per Location és a MultipleMakeup Per Location opciókat állítsd kattintással a Hamisról Igazra.
  4. Lépj be a családkészítőbe és teszted!

Remélem, hasznos volt számotokra a tipp, ha bármilyen kérdésetek van, vagy esetleg konkrét ötletetek miről olvasnátok szívesen, várjuk hozzászólásaitokat akár itt kommentben, akár chaten.