Sims 4 Cats & Dogs tipp – Állat a családban, de hogyan?

A legújabb Sims 4-es kiegészítővel már kutyák és macskák is színesíthetik simháztartásunkat, úgyhogy épp itt az ideje, hogy kicsit jobban megismerjük ezt az új kiegészítőt. A Cats & Dogs elég sok újdonságot hozott a játékélménybe, de most kezdjünk az alapoktól. Hogyan csatlakozhat egy aranyos állat a családotokhoz? Ebben a tippben erre keressük a választ. 🙂

A Sims 4 Cats & Dogs három lehetőséget is ajánl arra, hogy kisállat költözhessen a családba. Az első, és talán legegyszerűbb, ha már a családkészítőben megalkotjuk a szívünknek kedves házi kedvencet, és ő simünkkel együtt költözhet be a városba.

A CAS menüben egy külön rendszerrel találkozhattok, ahol az összes eszközt megtalálhatjátok a számotokra tökéletes kisállat megalkotására. A legtöbb kutya és macskafajta közül válogathattok, ráadásul további módokon is egyedire szabhatjátok őket. Még a bundájuk színe és mintázata is rátok van bízva. Ezen kívül pedig a személyiségjegyeit is megadhatjátok, amelyek – mint azt a Sims 4 esetében már igencsak jól tudjuk – nagy hatással lesznek az állat viselkedésére.

Eldönthetitek, hogy kölyökállatot vagy felnőttet szeretnétek, ráadásul azt is kiválaszthatjátok, hogy akartok-e akár egy bőséges szaporulatot a családotokba. Így lehetőségetek van arra, hogy ha szeretnétek, egy ivartalanított állat költözzön be hozzátok.

Arra mindenképpen figyeljetek, hogy egy-egy simállat a háztartás egy tagjának felel majd meg, így egy simhez hét, két simhez hat, három simfős családhoz már csak öt kisállat csatlakozhat, és így tovább.

A következő módja annak, hogy állattal gyarapodjon a család, az örökbefogadás. Ezt a telefonon, azon belül a Szolgáltatások /Services/ menüben érhetitek el. Ropogós 200 simoleonért egy állatgondozó fog meglátogatni, aki lehetőséget ad akár három kisállat örökbefogadására is..

Ajánlatos megismerkedni velük, megismerni a különböző személyiségjegyeiket, majd kiválasztani az(oka)t az állato(ka)t, amelye(ke)t szeretnél a háztartásodba költöztetni. Ha eldöntötted, melyik állatka számodra a legmegfelelőbb, lépj interakcióba az állatgondozóval, majd válaszd az Örökbefogadási értékelés befejezése /End adoption evaluation/ lehetőséget!

A harmadik, és egyben utolsó módja az állat beköltöztetésének egy kóbor állat befogadása.  Ez is ismerős lehetőség lehet, hiszen a korábbi szériákban is volt már erre mód. Amikor simeddel egy közösségi területen tartózkodsz, találkozhatsz kóbor állatokkal. Ha megismered őket, és összebarátkozol velük (legalább jó barát /good friend/ kapcsolat szükséges), a háztartásodba hívhatod őket, amely természetesen ingyenes.

Ezek tehát azok a lehetőségek, amelyekkel kisállat csatlakozhat a simcsaládotokhoz. Ha további kérdésetek vagy akár hozzáfűznivalótok van, írjatok bátran! 🙂

  • Sean Paul És Avril

    honnan lehet letölteni ezt a javítást mert nekem le van magyarosítva a játék és úgy le töltöttem és nem működik mi a teendő akkor? köszönöm a segítséget előre is

    • Szia! Nem értem pontosan a kérdésed, milyen javításról van szó?
      Az ebben a cikkben szereplő dolgokhoz nem kell semmi plusz, csak maga a kiegészítő 🙂