Sims 4 – Egyedi tartalmak tömeges javítása

Amennyire áldásosak a Sims 4-es játékfrissítések, hiszen hibajavításokat és akár új funkciókat is tartalmaznak, annyira átkosak is lehetnek, aminek sokszor sajnos a meglévő egyedi tartalmaink és modjaink látják a kárát. A bútorok hibái külön bosszantóak lehetnek, ha már letenni sem tudjuk hibaüzenet nélkül őket, annak ellenére, hogy előtte tökéletesen működtek. Mai tippemben egy gyors és egyszerű módszert mutatok arra, hogy tárgyainkat hogyan tudjuk néhány kattintással, tömegesen megjavítani, ha frissítés hatására már nem működnek megfelelően. Lássuk is! 🙂

Először is, a művelethez a Sims4Studio nevű segédprogramot kell majd használnunk. Így hát első lépésben töltsük le INNEN, és telepítsük fel gépünkre. (A letöltéshez először regisztrálnunk kell az oldalra.) Fontos, hogy a Sims4Studiót is frissíteni kell játékfrissítések után, így ha új kiegészítő jelenik meg, érdemes utána nézegetni ezt az oldalt, hogy megszerezzük a legfrissebb verzióját.

Miután feltelepítettük és elindítottuk, ilyen képernyőt látunk magunk előtt. Ne ijedjünk azonban meg a sok funkciótól! 🙂

Egyedi tartalmaink tömeges megjavításához csupán menjünk a  Tools…/Batch Fixes-en belül az Objects részre. Láthatjuk, hogy sokféle javítást találhatunk itt, igazából érdemes mindet végigfuttatni az egyedi tartalmainkon! (amik jól működnek, azokat természetesen nem bántja a program). Jelen esetben a Fix Objects for Cats & Dogs Patch-et választottam ki.

Tallózzuk ki a Mods mappánkat, és nyomjunk a Run gombra!

Várjuk meg, amíg kiírja, hogy hány dolgot sikerült megjavítania (az enyéim már meg voltak javítva, ezért nulla)!

És készen is vagyunk! Egyedi bútoraink immáron újra működnek! 🙂 Természetesen, ha régebbi egyedi tartalmakat töltünk le, azokon ugyanúgy át kell futtatni ezt a javítást. Játékfrissítések után pedig ahogyan említettem, érdemes megint ránézni a Sims4Studio oldalára, újabb javítások reményében.

Ha bármi kérdés felmerült volna, kommenteljetek bátran! 🙂