Sims 4 tipp – Ősz a Sims 4-ben

A Sims 4 a kedvenc játékod a szériából, de szomorú vagy, hogy a Sims 2 és a Sims 3 játékosokkal ellentétben te még nem élvezheted a csodálatos őszi látványvilágot a játékodban? Ha a válaszod igen, akkor bizony ez a poszt neked szól.  Habár még a Sims 4-hez egyelőre még nem érkezett Évszakok kiegészítő, de egy ügyes és tehetséges külföldi moddernek köszönhetően mégis „beköszönthet” az ősz játékunkba. Egy korábbi posztunkban már írtunk arról, hogy hogy varázsolhattok lélegzetelállítóan szép téli, havas tájat Sims 4-be, most pedig a továbbra kattintva megtudhatjátok, milyen egyszerűen vonhatjátok őszi pompába aktuális városotokat. 🍂🍁🍂

Az őszi mod-okat, amelyek már kiegészültek a City Living frissítéssel a Dani Paradise oldalon tudjátok letölteni, ahol egyébként érdemes más témákban is szétnézni. Na, de csapjunk is a sárga levelek közzé és nézzük, hogy milyen lehetőségek közül is tudtok választani.

  1. Kora ősz (Early autumn) – Ha ezt a modot telepítitek a játékotokba, akkor akárcsak a valóságban itt is még nem teljesen barna, sárga és vörös lombozatú fák fogadnak majd titeket, hanem még a zöld szín is domináns lesz, ahogy azt a képen is láthatjátok. Illetve két verzió közül választhattok, attól függően, hogy szeretnétek-e, hogy legyenek virágok vagy sem.

  1. Ősz (Original autumn) – Itt mint azt a képen is láthatjátok már az októberi őszre jellemző látványvilág fogad majd titeket, sokkal inkább a sárga és vörös színek a legmeghatározóbbak, illetve itt már őszi talajszínt is le tudtok tölteni, hogy még inkább ősziesebb legyen a játék hangulata.

  1. Ősz Windenburgban (Autumn in Windenburg) – Ez a mod a Get Together kiegészítővel érkezett növények és fák átszínezését tartalmazza.

Töltsétek le a nektek megfelelő fájlt, majd a kitömörített mappát másoljátok be a Dokumentumok…/Electronic Arts…/The Sims 4…/Mods mappába, és ha beléptek a játékba, máris az általatok kiválasztott csodaszép őszi táj tárul majd elétek.

Nem tudod, hogyan telepítsd a Sims 4-es egyedi tartalmakat? Kattints ide!

Végül pedig megtekinthettek még néhány általam készített képet a játékból, amit a modnak köszönhetően tudtam elkészíteni. Remélem, hasznos volt számotokra ez a kis ismertető. Ha bármilyen kérdésetek van akár itt, akár chaten várom szeretettel. 🙂