Kedvenc Sims 4-es lelőhelyeink #1

Szerintem nem sok olyan simmer van manapság, aki ne turbózná fel kicsit a játékát. Szerintem az egyedi tartalmak egyik legnagyobb haszna, hogy a segítségükkel olyanná alakíthatjuk a saját játékunkat, amilyenné mi szeretnénk. Ráadásul mostanra eljutottunk oda, hogy nagyjából nincs olyan dolog, ami valamilyen formában ne került volna még bele valamelyik szériába.

Én magam is előszeretettel vadászok újabb és újabb darabokra, akár a játékhoz, akár a forgatáshoz, és imádok olyan alkotókra bukkanni, akiknek a munkái nemcsak, hogy hasznomra válnak, de egész egyszerűen szépek is. Úgyhogy arra gondoltam, összeszedem a kedvenc Sims 4-es kreátoraim, és összefoglalom, miért is rajongok értük, hátha ti is találtok néhány új, szuper darabot a játékotokba, amivel még egyedibbé tehetitek azt.

Ebben a posztban a két abszolút kedvencemet mutatom be nektek, úgyhogy ha kíváncsiak vagytok, tartsatok velem! 🙂

Maxis-Match 4ever

Sokan szeretik a Maxis-Match cuccokat, de szerintem a Sims 4 pont egy olyan széria, ahol ez fokozottan fontos. Mert szerintem ennek a leginkább olyan a látványvilága, amiből kitűnik, ha valami nem igazán passzol a többi tartalomhoz. Úgyhogy emiatt, főleg amikor forgatáshoz keresgélek, odafigyelek arra, hogy adott dolog, hogyan is fog kinézni a játékban. Ezért amikor rábukkantam egy Camille nevű, igencsak tehetséges CC kreátorra, aki a Simple Simmer Tumblr oldalt vezeti, mindent eldobtam a kezem ügyéből, hogy átböngészhessem az alkotásait.

Főként frizurákat illetve ruhákat készít, és ezekből már elég sok készült általa, úgyhogy lehet miből válogatni. A Downloads oldalán pedig szuperül rendezte az összes saját tartalmát, és könnyen rá is lehet szűrni a nekünk szükséges cuccokra. De ezen kívül bútorokat és kiegészítőket is találhattok mindkét nemhez, több korosztályból. (Akár még tipegőkhöz is.)

Úgyhogy ha kedvelitek a Sims 4-es Maxis-Match tartalmakat, akkor ezt a blogot semmi esetre se hagyjátok ki, mert szerintem az egyik legjobb oldal ebben a kategóriában.

Ha azt mondod, cipő, én azt mondom, Madlen

Bár azt tapasztaltam, hogy a Sims 2-höz vagy a 3-hoz képest a Sims 4-ben az alapruhák sokkal használhatóbbak, és kevésbé szélsőséges viseletek, cipőt valahogy mindig nehezen találtam. Mert bár abból is van rengeteg, azok között kevésbé találtam megfelelőt, amikor a simek ruházatával foglalkoztam. Úgyhogy belevetettem magam az internet bugyraiba, és találtam rá Madlenre.

Bár ő is készített pár frizurát illetve ruhát, a cipőkollekciója az, ami igazán elképesztő. Ha már megfigyeltétek, előszeretettel válogatok az ő alkotásai közül a Sims 4-es Lookbook posztokhoz, mert akármilyen stílushoz is keresek cipőt, 99%, hogy nála találni fogok egy tökéleteset.

Bár igaz, hogy főként női cipőket készít, azért pár férficipőt is találhattok, úgyhogy tényleg érdemes végigpörgetni az oldalát. Plusz, ami határozottan egy pozitív dolog, hogy nekem eddig egy letöltésével sem volt problémám. A játék szépen felismerte, és azonnal használhattam is az új szerzeményeket. Egy szó, mint száz, ha Sims 4-es cipőkre vadásztok, erre az oldalra mindenképpen szánjatok egy kis időt, mert kizárt, hogy ne találnátok néhány szuper új cuccot a gyűjteményetekbe.

*

Ezek voltak tehát kedvenc Sims 4-es lelőhelyeim. Vagy legalábbis kettő közülük. Remélem, felkeltettem irántuk az érdeklődéseteket, és sikeresen kibővíthetitek a Sims 4-es egyedi tartalmaitok listáját. 🙂

 • Zsófia Vaskó

  Uuuuuuh! Nagyon köszi, szuperek az ajánlott oldalak! 🙂 Tudom, ezt a véleményemet senki nem osztja, de ha kijönne végre az Évszakok, meg a Generationshöz hasonló kiegészítő, nálam a Sims 4 viszi a prímet játékos szempontból. 🙂 Én nagyon szeretem. Külön extra piros pont, hogy olyan tartalmakat ajánlottatok, amik beleillenek a Sims 4 látványvilágába, pont ilyesmit kerestem már régóta! 🙂 Nagyon várom ennek az ajánlósorozatnak a következő részét. 🙂 Köszönöm még egyszer!

  • Sookie

   Örülök, ha tudtam pár jó kis oldalt mutatni. 🙂 Nagyon szeretem ezeket, és a maxis-match cuccok is nagyon szuperek. Én is szívesen használom azokat.
   Ó, hát egy évszakos kiegészítő az tényleg nagyon jó lenne, azt hiszem, hogy egy állatosnál is jobban szeretném azt. Teljesüljön minden kívánságunk. 😀
   Igyekszek majd hozni még ilyen ajánlókat, pláne hogyha úgy érzem, érdemes. 🙂