The Sim Supply a YouTube-on

Korábban már bemutattam egy elég érdekes és még inkább hasznos videótipp-sorozatot a The Sim Supply YouTube csatorna tartalmából. Ma pedig arra gondoltam, hogy elmondom, miért is tartom ezt az egyik legjobb Sims témájú YouTube csatornának.

Először is álljon itt példaként a csatorna bemutatkozó videója, amelyből már eléggé le lehet szűrni, milyen hangulatú videókat szállít James Turner, a The Sim Supply szerkesztője:

Továbbkattintás után pedig bemutatom, hogy milyen videók is találhatók ezen a csatornán, és hogy miért is érdemes feliratkozni. Nehogy még a végén lemaradjatok egy hasznos, izgalmas vagy éppen szórakozató újdonságról.

A YouTube-os simses közösség nagyjából két téma iránt érdeklődik kifejezetten. Az egyik a gameplay tartalom, a másik pedig az építkezős és berendezős videó. Személy szerint nem tudom, hogy mi ennek a mélyebb oka, de az tény, hogy a sims kedvelők előszeretettel bámulnak más játékosokat, ahogy játszanak.

A Sim Supply csatorna is – híven ehhez a felálláshoz – nagyon sok gameplay videóval szolgál. Ez azért is jó, mert így belekóstolhatunk olyan kiegészítőkbe, amikkel esetleg mi magunk nem rendelkezünk.

Ráadásul még Sims 1-es gameplay is van a csatornán, úgyhogy akár nosztalgiázni is lehet. Ha pedig kicsit újabb játékra vágyunk, van pár szuper Sims 3-as videó is.

A Rags to Riches gameplay videókat, akár sorozatként is tekinthetjük. Ahogy a neve is hirdeti, a játékban a nulláról indulva próbálkoznak sikeressé válni bizonyos területeken a simekkel. Én azért szeretem ezeket a videókat különösen, mert a legújabb Sims 4-es kiegészítők adják az alapot. Így megismerhetjük ezeket is, ha esetleg csak gondolkodnánk adott kiegészítő beszerzésén.

Nekem főként ezek a kedvenceim, de ezeken kívül is található még Rags to Riches gameplay videó a csatornán:

Simses körökben igencsak népszerűek a különböző Challenge-ek, vagyis Kihívások. Természetesen ezekből sincs hiány, úgyhogy lessetek bele ezekbe is bátran, ha instant szórakozásra vágytok. Például ebbe az igencsak érdekes (vagy fura, hát kinek mi. :D) Börtön Kihívásba:

Mint már mondtam, a gameplay videókon kívül az egyik legnépszerűbb tartalom, egyértelműen az építkezős videó. Számos YouTube csatorna van, akik ilyenekkel foglalkoznak. Természetesen a Sim Supply is hasonló módon igencsak sok építkezős videóval szolgál időről-időre.

Legyen szó Sims 3-ről:

Vagy Sims 4-ről:

Ha pedig az egyik ház megtetszik – és hát valljuk be, ez nyilván elő fog fordulni –, akkor annyi a dolgunk, hogy letöltsük az elkészült házakat. Akár a videók alatti infobox-ból, akár innen.

Remélem, találtok pár érdekes tartalmat ezen a YouTube csatornán, mert szerintem az egyik legjobb és legérdekesebb videókat gyártják. Nem is csoda, hogy majdnem félmillióan kattintottak már a Feliratkozás gombra. Ha tetszik nektek is, akkor Ti is tegyétek meg, nehogy a végén lemaradjatok egy szórakoztató és/vagy hasznos videóról! 🙂