UrbanSims a YouTube-on

Beszéltünk már egy tippekkel teli, igazán hasznos oldalról, és olyanról is, ahol kifejezetten az építkezésé és a lakberendezésé volt a főszerep. A mai napon viszont egy olyan oldalt szeretnék a figyelmetekbe ajánlani, ahol – ezek mellett – leginkább maga a játék van előtérben. Ez pedig nem más, mint az UrbanSims.

Ha érdekel titeket, hogy milyen tartalmat találhattok ezen a csatornán, akkor mindenképpen kattintsatok tovább. 🙂

Mint mondtam, az UrbanSims javarészt magával a játékkal foglalkozik, éppen ezért nagyon sok gameplay videó található itt. Én főként azért szeretem ezeket nézni – nem csak ezen az oldalon –, mert könnyen képet kaphatok arról, hogy adott játék milyen is igazából. Szeretek körbenézni ilyen téren, mielőtt beruházok egy-egy játékra, kiegészítőre, vagy bármire, mert több információhoz juthatok, mintha csak a híreket vagy a trailereket nézném.

Ilyen volt például a Get Together kiegészítővel foglalkozó sorozat:

Vagy a City Livinggel foglalkozó gameplay:

Szerintem érdemes ezekbe bele-bele nézni, ha tudni szeretnétek, hogy milyen is adott kiegészítő a valós játék közben. Ugyanakkor az UrbanSimsen olyan videókkal is találkozhattok, amelyek bár új kiegészítőkhöz vagy csomagokhoz kapcsolódnak, mégsem kifejezetten a játékra koncentrálnak. Ilyenek a különböző overview videók, amelyekben bemutatják az újdonságokat, legyen szó akár a CASról, vagy épp az újabb építkezési vagy lakberendezési lehetőségekről. …

Akár a Fitness csomagról, …

… akár a Parenthood kiegészítőről, …

… vagy akár a legújabb Toddler cuccos csomagról legyen is szó:

Amiket én magam valami fura oknál fogva szeretek nézni, azok a különböző kihívás videók, amelyekből szintúgy megtalálható néhány ezen a csatornán. A két, talán legújabb kihívás a CAShoz kapcsolódik. Amíg az egyikben egész pontosan öt perc áll egy sim megalkotására, a másikban mindent a random generátor jóságára kell bízni. Nem olyan régen ez utóbbival én is próbálkoztam, és elég vicces karakterek születtek. 😀  Ha tehát szeretnétek néhány vidám percet szerezni magatoknak, akkor ne hagyjátok ki az 5 perces CAS kihívást:

És a random genetika kihívást se:

Természetesen, mint minden Simsszel foglalkozó csatornán, itt is találhatóak építős videók, még ha nem is olyan nagy mennyiségben, mint máshol. De itt is bukkanhatunk fantasztikus alkotásokra, amelyekből inspirálódhatunk, vagy akár le is tölthetünk a galériából. Úgyhogy végezetül megmutatnám az én egyik kedvencemet, amely egy modern kávézó, és szerintem elképesztően szuperül néz ki.

Böngésszétek bátran ezt a YouTube csatornát, mert szerintem nem véletlenül van közel 300.000 feliratkozója. Szuper tartalmakat találhattok itt, és mindenféle információt megjelenő kiegészítőkről. 🙂