Egyedi tartalmak telepítése – Sims 4

Figyelem: Ha a letöltött tartalom, zip, rar, vagy egyéb tömörített fájlkiterjesztéssel rendelkezik, először ki kell tömöríteni! Ajánlom az ingyenes WinRAR programot, amit INNEN tudtok letölteni! 🙂

Sims 4-ben a legtöbbször előforduló fájl a .package. Ezt a Documents\Electronic Arts\The Sims 4\Mods nevezetű mappába kell tennünk. Ha nincs ilyenünk, bátran készítsünk egyet!

Ha házat vagy simet töltünk le, de nem a galériából, az összecsomagolt fájlban .tray kiterjesztésű fájlok lesznek. Ezeket a Documents\Electronic Arts\The Sims 4\Tray mappába kell kicsomagolni, és a saját galériátokban fogjátok őket megtalálni. Ha mégsem lennének meg, figyeljetek rá, hogy a szűrőfeltételeknél be legyen pipálva az Advanced alatt az Include Custom Content opció.

Amennyiben egy script modot töltötök le, és az összecsomagolt fájlban .pyo kiterjesztésű dolgok is vannak, akkor azokat nem szabad kicsomagolni, hanem úgy ahogy van, becsomagolva kell a Mods mappátokba tenni!

Végezetül figyeljetek rá, hogy a játékban engedélyezve legyenek az egyedi tartalmak. Ehhez a játékba belépve a Game Options-on belül az Other fülre navigálva pipáljuk be az Enable Custom Content and Mods opciót, és ha script modokat is használunk, az alatta lévő Script Mods Allowed opciót is, majd kattintsunk az Apply Changes gombra. A változások életbelépéséhez lehetséges, hogy újra kell indítani a játékot.

Ha bármi kérdésetek, problémátok lenne, bátran komizzatok ide, vagy a Segíthetünk? oldalra! :)

Mentés

Mentés

 • Natalie

  Szia! Ha nem eredeti a játék, akkor hogy tegyem be az eredeti tartalmat, mert a rendes módszerrel nem működik…

  • Szia! Ugyanúgy működik, mint eredeti játéknál! Az lehetséges, hogyha csak az alapjáték van meg, akkor az olyan tartalmak nem jelennek meg, amik később készültek, frissítések után (mivel a játékot nem tudod lefrissíteni, ha nem eredeti). Ilyenkor jobb híján egy újabb kiegészítőt érdemes “beszerezni” még. Vagy lehet, hogy olyat töltöttél le, amihez kell valamilyen kiegészítő? 🙂

   • Natalie

    Próbáltam 2014es tartalmakat letölteni, azok többé-kevésbé megjelentek a játékban. De majd megpróbálok rátenni egy újabb kieget, és köszi a segítséget! 🙂

    • Nincs mit, jó játékot! 🙂

 • Merci Mester

  Szia! Azt szeretném megkérdezni, hogy mi a fene van a librarymmal???? xddd mert hogy, eredeti a játékom, onlineba vagyok és még sem tudok letölteni onnan házakat stb. mert nagyon sok videós a libraryba tölti fel, de nekem nem működik ;(

  • Szia! Hogy érted pontosan, hogy nem működik? Nem jelenik meg? Kiír valami hibaüzit? Minden kiegészítőd megvan azokhoz a házakhoz, amiket próbálsz letölteni?

 • Denissza Czire

  Mi történik ha nálam nincs Enable Custom Content and Mods lehetőség? :c

  • Szia! Tudnál küldeni egy képernyőképet, hogy neked mik jelennek meg ott?

 • Kovács Kitti Panka

  Szia! Eredeti játékom van, nem volt Mods mappám, csináltam és az opcióknál is engedélyezve van, mégse mutatja a modokat. Mit tudnék szerinted csinálni?
  Válaszodat előre is köszönöm 🙂