Egyedi tartalmak telepítése – Sims Medieval

Figyelem: Ha a letöltött tartalom, zip, rar, vagy egyéb tömörített fájlkiterjesztéssel rendelkezik, először ki kell tömöríteni! Ajánlom az ingyenes WinRAR programot, amit INNEN tudtok letölteni! 🙂

A The Sims Medievalben először meg kell keresnünk azt a mappát, ahova a játékot eredetileg telepítettük. Ez szinte mindenkinél a C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\The Sims Medieval, de ha egyedi helyre telepítetted, ott találod. Ha olyan mappákat találsz itt, hogy Cache, Game data, Game, akkor jó helyen jársz. (Ha viszont Saves, Saved Sims, és Screenshots mappákat találsz, akkor eltévedtél, keress tovább!) Hozz létre itt egy Mods nevű mappát. Menj bele, és hozz hozz benne létre egy újabb mappát Packages néven.

Ezen kívül a Mods mappánk mellé kell tennünk a Resource.cfg fájlt, amit INNEN tudtok letölteni (Figyelem! Ne a Mods mappába tegyük, hanem mellé!). Ha ez is kész, innentől kezdve a korábban létrehozott Packages mappába rakhatod a letöltött egyedi tartalmakat rejtő .package file-okat.

Bizonyos modokhoz (úgynevezett script modokhoz) – ezt külön jelezni szokták –, szükség lesz a d3dx9_31.dll fájlra, amelyet INNEN tudtok letölteni. Menjetek abba a mappába, ahová a Mods mappát készítettétek, itt találtok egy Game mappát, ebben pedig egy Bin mappát (valószínűleg a C:\Program Files (x86)\Electronic Arts\The Sims Medieval\Game\Bin útvonalon éritek ezt el), ide kell a file-t beletenni.

Ha bármi kérdésetek, problémátok lenne, bátran komizzatok ide, vagy a Segíthetünk? oldalra! :)

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés