Sims 4 – Játékban lévő simek szerkesztése

Gondolom sokunknak volt már olyan pillanat az életében, amikor egy meglévő sim szerkesztésére vágytunk. Legyen ez akár egy csúnyácska townie, vagy esetleg egy kevésbé előnyösen kinéző gyermek. Bár természetesen létünk célja elfogadni más embereket, hibáikkal együtt, de azért néha a simvilágban kivételt tehetünk. A mai tippben megtudhatjátok, hogy hogyan műthettek meg meglévő Sims 4-es simeket! 🙂

Ehhez mindösszesen két csaláskódra lesz szükségünk! Nyomjuk le a Ctrl+Shift+C billentyűkombinációt, hogy előugorjon a csalás ablakocska, majd írjuk be: testingcheats true és nyomjunk entert. Ekkor kiíródik alatta, hogy “Cheats are enabled”, miszerint be lett kapcsolva a kód. Ezután írjuk be, hogy cas.fulleditmode, és ismételten nyomjunk az enter gombra.

Ezután a Shift gombot nyomva tartva kattintsunk simünkre, ekkor néhány rejtett opció kerül elő, amit normál játékmenetünk során nem láthatunk. Nincs is más dolgunk, minthogy rányomjunk a Modify in CAS-re.

Azon nyomban előjön a jól ismert simszerkesztő képernyő, családtagjainkkal. És ahogyan láthatjuk, a megszokott módon szerkeszthetünk akármit a simen, a személyiségét, arcberendezését, meg minden ilyesmit, amit alapjáraton nem lehet a már létező simeken! Ha készen vagyunk, csak szokás szerint nyomjunk pipát, és életbe is lépnek a változtatásaink!

Ennyi lenne ez a rövid de hasznos tipp, ha van kérdés, komizzatok bátran! 🙂