Apartman jellemvonások és új képek

Mint már pár napja volt róla szó, az új kiegészítő egyik nagy újdonsága lesz az apartmanok megjelenése. Ráadásul a korábbi, Sims 2-es és Sims 3-as apartmanokhoz képest, ezúttal abban is újítanak, hogy az egyes házak is egyedi személyiségjegyekkel lesznek felruházhatóak.

Hogy mindez pontosan mit is takar, illetve hogy milyen személyiségjegyek lesznek elérhetőek, azt továbbkattintás után elolvashatjátok. 🙂

A Sims Community összegyűjtötte az apartmanok személyiségjegyeit, és megosztottak egy képet is erről:

Néhány jellemzőről már tudni lehet, mit is takarnak:

Chef’s Kitchen – Az ezekben a konyhákban készült ételek ízletesebbek és jobb minőségűek lesznek.
Sunny Aspect – A gyönyörű látkép igazán felemelővé varázsolja ezeket az otthonokat. Naplemente idején pedig a simek sokkal energikusabbak, boldogabbak vagy inspiráltabbak lehetnek.
Grody – A simek könnyebben hányingert kaphatnak amikor esznek, isznak vagy csak a fürdőszobát használják.
Gremlins – Ezekben az otthonokban mindig minden eltörik, mintha csak apró éjszakai manók tennék tönkre a berendezést.
Filthy – Ha egy sim nem szeret takarítani, akkor jobb, ha nem ilyen lakásba költözik. Ugyanis az ilyen jellemzővel bíró otthonokat az átlagosnál sűrűbben kell takarítani.
Fast Internet – A remek internet kapcsolatnak hála a simek gyorsabban fejleszthetik programozói, videó játékos vagy írói képességeiket.
On Ley Line – Ez bár csak egy teória, de elképzelhető, hogy az ilyen jellemzővel bíró otthonokban nagyobb eséllyel születnek ikrek vagy hármasikrek.

Bár ezek a jellemzők a City Living kiegészítővel érkeznek majd, de néhányukat egy frissítéssel az alapjátékhoz is hozzárendelik majd. Így aki nem fektet be az új kiegészítőbe, sem fog teljesen enélkül az újítás nélkül maradni. 🙂


De a hírek alapján nem csak a otthonok kapnak majd új személyiségjegyet. Két új jellemző is érkezik a City Livinggel a simek számára:

Visszafogott [Unflirty] és Vegetáriánus

Továbbá egy újabb célkitűzés is érkezik, ami nem más mint a Tősgyökeres nagyvárosi [City Native]. Ők szívesen fedezik fel a várost, és ismerkednek meg új emberekkel.


Egy élő bejelentkezés alkalmával pedig néhány új képhez is hozzájutott a Sims közösség, amely az új várost, San Myshunot mutatja be. Az új városban 30 telek lesz majd elérhető, úgyhogy bőven lehet majd válogatni az apartmanok nyújtotta lehetőségek közül.

Szerintem az eddigi Sims 4-es városok közül San Myshuno az egyik legérdekesebbnek és legizgalmasabbnak tűnő, hiszen egyrészt kifejezetten szép lett, másrészt biztosan számos dolgot tartogat majd a játék során.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.