SophSims a YouTube-on

Aki ismer engem, az tudja, hogy időm sajnos túlságosan is nagy hányadát a YouTube előtt töltöm. Az utóbbi időben, pedig egyre több és több Simshez kapcsolódó tartalomba futok bele, és én is keresem ezeket a tartalmakat. Ezért írtam már korábban is két nagy csatornáról, amelyek igazán népszerűek online körökben.

Amit ebben a mai posztban mutatnék be, bár nem tudhat magáénak olyan nagyszámú követőt, mint a már bemutatott csatornák, ugyanakkor ez volt az első Sims 4-es YouTube csatorna, amit követni kezdtem. Ez pedig nem más, mint SophSims csatornája, amely bár akkor még nem volt a legfelkapottabb, azóta egyre csak sikeresebb lett.

Ami miatt felfigyeltem SophSims munkásságára, azok egyértelműen az építkezős videói voltak. Mint azt már egy korábbi posztban kifejtettem, a YouTube-on főként ilyen jellegű, illetve kihívásos és gameplay videók találhatóak meg – de persze itt is vannak kivételek. Nagyon szeretem az igazán különleges, grandiózus épületeket, de ezt a csatornát azért kedveltem meg, mert itt sokkal inkább az életszerűbb, lakhatóbb házak kerülnek előtérbe. Amolyan igazi családi házak, amelyeket a mindennapi játék során bátran lehet használni. Íme az én három kedvencem:

De a lakóházakon kívül közösségi telkek is készültek már ezen a csatornán. Ami miatt különösen szeretem a közösségi telkeket böngészni és nézegetni, hogy abszolút jók ihlet gyűjtésre. Számos ötletet merítettem már mások munkáiból, amelyeket továbbgondolva, még különlegesebb épületeket készíthetünk. A következő két éttermet különösen szeretem, úgyhogy érdemes belenézni ezekbe. 🙂

Az alábbi bowling pályát pedig talán a design miatt kedveltem meg annyira. Na meg persze az sem elhanyagolható szempont, hogy egy felhőkarcoló tetején foglal helyet.

A teljes házakon kívül szobaberendezős videók is találhatók itt. Ezek szerintem azért jók, mert sokkal specifikusabbak, így ha például nappali berendezéséhez szeretnénk ihletet gyűjteni, ezeket is átpörgethetjük. A következő két videóban egy modern dolgozószobát és egy fürdőszobát láthattok SophSimstől.

Remélem tetszettek a kiválasztott videók, ha pedig további fantasztikus épületeket szeretnétek látni, mindenképpen kattintsatok SophSims csatornájára! 🙂