Pózok használata TSM-ben

Ez a kis tipp arról fog szólni, hogy hogyan kell használni pózokat a TSM-ben (mert hogy ilyet is lehet!). Jómagam már töltöttem is fel néhányat, amelyeket itt találhattok. Ígérem, hogy nem lesz nehéz. 🙂

Először egy kis fejtágítás: ezek a pózok úgy működnek, hogy felülírnak egy játékbeli animációt. Tehát ha “lejátszatjuk” az animációt, a sim be fog állni a megfelelő pózba! Kicsit favágó módszer, de ez volt a maximum amennyit ki tudtam kísérletezni (azért hardcore modoláshoz még nem értek).

Szóval először is töltsük le a pózt, és tegyük a mods mappánkba. Ha még nem telepítettünk TSM-be egyedi tartalmakat, ajánlom ezt a tippet, amelyből megtudhatjuk, hogyan kell.

A következő fontos lépés, hogy kapcsoljuk be a titkos kódot. Sajnos ez nem olyan egyszerű mint a sims széria más játékaiban, de itt találhattok róla egy tippet, hogy hogyan is kell végrehajtani a műveletet.

Lépjünk be a játékunkba, és keressük meg a simet, akit be szeretnénk pózoltatni. A Shift billentyűt nyomva tartva kattintsunk rá, ekkor új menüpontok jelennek meg. Kattintsunk az Animate-re. Én általában trait idle-öket szoktam pózra kicserélni, de ha megnézitek a fájlnevet, benne lesz, hogy mely animációt írja felül. Ezeket a Play Specific Idle… Trait Idles… alatt találhatjátok meg.

Kattintsunk rá, és simünk máris felveszi a kívánt pózt!

Egy kis plusz: a fejét mozgatni fogja a pózban, ami akár hasznunkra is válhat (pont egy másik simre fog nézni pl.), de egy tükör letételével szabályozhatjuk, hogy merre nézzen, ugyanis a simek mindig a tükör felé néznek, ha van!

Hát ennyi lenne, ugye nem is bonyi! Jó pózolást! 🙂

Mentés

Mentés

Mentés