Okok, amiért várom a Cats & Dogs kiegészítőt…

Nagyjából egy évvel ezelőtt foglaltam össze utoljára ennyire lelkesen a gondolataim egy érkező Sims 4-es kiegészítővel kapcsolatban. Akkor a City Living volt a lelkes várakozásom tárgya, most pedig a Cats & Dogs kiegészítő az, amelyikre igazán nagyon várok. Persze, beszélhetnénk arról is, hogy az előzetes hírek alapján mik hiányoznak majd ebből a kiegészítőből a korábbi szériák állatos kiegészítőihez képest, de inkább forduljunk a pozitív dolgok felé. Egy csokorba gyűjtöttem most azokat a dolgokat, amik miatt számolom vissza a napokat november 10-ig.

1. Igazi kiegészítő

A Sims 4 készítői – mindenki legnagyobb bánatára – nagyobb hangsúlyt fektetnek a különböző cuccos csomagok fejlesztésére, mint a tényleges kiegészítők létrehozására, de most végre úgy érzem, hogy ezzel a kiegészítővel egy olyan részét kapjuk meg a játéknak, amit a korábbi szériáknál már megszerettünk. Úgy gondolom, a sok csomag után már ideje volt egy ilyennek, az pedig már csak a hab a tortán, hogy állatok is érkeznek végre a játékba. Úgyhogy emiatt képtelen vagyok nem lelkesen tekinteni erre a kiegészítőre.

2. Új interakciók

Ha már ugye egy tényleges kiegészítőről van szó, sok érdekesség érkezik majd. Azt hiszem, talán a tipegők érkezése hozott utoljára ennyire lázba, már ami az interakciókat illeti. Hiszen az állatokkal teljesen máshogy kell foglalkozni, és emiatt sok újdonság várható e téren. Engem az ilyesmi mindig felcsigáz. Hogy felfedezzem az újdonságokat, és hogy kipróbáljam az összes új interakciót, ami bekerült a játékba.

3. Állatok

Mármint, ÁLLATOK. Úgy gondolom, hogy ez, mint ok, elég egyértelmű. Az állatok nagyon régóta kedvelt és fontos részei a Sims szériáknak, és még ha nem is kapjuk meg – egyelőre! – mindegyik már megszeretett állatfajtát, szerintem örvendetes dolog, hogy legalább a kutyák és a macskák végre tiszteletüket tehetik a Sims 4-ben. Aztán ki tudja, akár egyszer még lovakat vagy épp nyulakat is kaphatunk. 🙂

4. CAS

A 4. széria rendelkezik a legkülönlegesebb CAS menüvel, hiszen minden korábbinál részletesebben testre szabhatóak a simek. Ha pedig az így van, egyértelmű, hogy a kisállatok egyedisége is nagy hangsúlyt kap majd. A hírek alapján, a bundázatra nagy hangsúlyt fektettek, és nemcsak visszatér a Sims 3-ban megismert színkeverő, de a bundák mintázatát is egyedire lehet szabni. Szerintem ez kifejezetten jó dolog, és alig várom, hogy kísérletezhessek ezzel a funkcióval.

5. Állati személyiségek

Ha a simeken kívül, a lakóházak is kaphattak személyiséget/tulajdonságot, akkor egyértelmű, hogy ebből az állatok sem maradhatnak ki. Már a Sims 2 és 3 esetében is volt lehetőségünk arra, hogy valamennyire személyiséget adjunk az állatainknak, de a Sims 4 az érzelmek és a személyiségek hangsúlyának terén, azért sokkal inkább vezet a többi szériához képest. Úgyhogy nagyon kíváncsi vagyok, hogy mindez, hogy is fog pontosan működni, de úgy érzem, sok érdekességet adhat ez a játékhoz.

6. Új karrier

Legnagyobb örömömre új foglalkozás is érkezik a játékba, ami nem más, mint az állatorvos karrier. Sajnos én olyan játékos vagyok, aki könnyen beleun a már megszokott játékmenetbe, ezért mindig örülök, amikor kizökkentenek ebből a készítők. A Get to work kiegészítővel érkező új szakmák pont ezért a kedvenceim, mert mindig újat adnak a játékhoz, és bízom abban, hogy ez az új foglalkozás is hasonlóan színesíti majd a karrierpalettát.

7. Brindleton Bay

Az új kiegészítővel új szomszédság is érkezik, és az előzetes képek alapján egész egyszerűen úgy gondolom, hogy Brindleton Bay a legszebb Sims 4-es szomszédság, ami valaha megjelent. Tele van növényekkel, zöld parkokkal és egy igazi családias területnek néz ki. Úgyhogy ha a kezem közé kaparintom az új kiegészítőt, akkor egészen biztosan ide fogom beköltöztetni a családomat. Vagy csak egyszerűen gyönyörködöm benne. *-*

Ezek tehát azok a dolgok, amiket én a legjobban várok az új Cats & Dogs kiegészítőben. Ha szeretnétek kiegészíteni a listát, írjatok bátran, és számoljuk vissza együtt a napokat! 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.